Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (III)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

„Sunt din ce în ce mai multe semne.
Pe cer vor apărea din ce în ce mai multe
lumini roșii, albastre, verzi. Cineva va veni
de foarte departe și va dori să-i cunoască
pe oamenii de pe pământ.
Deja au avut loc întâlniri. Dar cei care
i-au văzut cu adevărat, păstrează tăcerea.”
Papa Ioan al XXII-lea, 1935*

Am văzut care este opinia ortodoxă privind fenomenul OZN. Să vedem în continuare ce date noi au mai apărut de când a scris Părintele Serafim Rose cartea sa și până astăzi.

Datele adunate în timp arată că acest fenomen are atât o dimensiune spirituală cât și una materială. Apoi mă întreb, ce a vrut să spună papa Ioan al XXII-lea prin cuvintele citate în motto?

Să vedem în continuare câteva informații privind latura materială și secretă a acestui fenomen.

Cel mai cunoscut caz de prăbușire a unui OZN este cel de la Roswell în iulie 1947. De restul am aflat de la Milton William Cooper și Philip Corso.
Corso este de părere că ET nu ne-au oferit nimic de bună voie. Tehnologia recuperată a fost preluată de pe nava extraterestră prăbușită în 1947 lângă Roswell. Dar din cele prezentate de Cooper se pare că SUA a avut la dispoziție mai multe nave ET.

În anul 1947, generalul Twining a format un grup de lucru care includea pe amiral Roscoe H. Hillenkoetter, dr. Vannevar Bush, secretarul James Forrestal, gen. Hoyt Vandenberg, dr. Detlev Bronk, dr. Jerome Hunscker, Sidney W. Souers, Gordon Gray, dr. Donald Menzel, gen Robert M. Montague, dr. Lloyd V. Berkner și gen. Nathan Twining. Acest grup a devenit nucleul pentru o operațiune de peste 50 de ani cunoscută sub numele de Majesty 12.

Între ianuarie 1947 și decembrie 1952 s-a prăbușit cel puțin 16 nave ET, în care s-au găsit 65 de trupuri de extratereștri, dintre care unul viu. Cea găsită pe 25 martie 1948 era o navă extraterestră care avea un diametru de 300 metri.

În 1949 a fost găsit în deșert un extraterestru care a trăit până în iunie 1952. În 1953 au fost recuperate cel puțin încă 10 nave extraterestre, împreună cu 20 extratereștri morți și 4 în viață. Din același an astronomii au observat nave enorme extraterestre care se apropiau de Pământ, pe care la început le-au considerat a fi asteroizi.

În 1954 a fost înființat grupul secret Majesty 12 care controla toate informațiile privind activitatea extraterestră pe Terra. Au fost demarate mai multe proiecte, precum SIGN, GRUDGE, POUNCE și SIGMA. Pentru dezinformare a fost demarat proiectul BLUE BOOK. Acesta a fost creat ca să facă publicul fericit că are unde să raporteze cele ce văd pe cer.

Proiectele PLATO și SIGMA au contribuit la realizarea contactului față în față cu extratereștri pentru a stabili relații diplomatice. Prima aterizare a avut loc în deșert.

Al doilea contact cu o rasă extraterestră umanoidă a avut loc la Baza Aeriană din Florida. Aceștia au comunicat cu membrii ai guvernului SUA. Grupul de extratereștri se oferea să ne ajute în dezvoltarea spirituală. Prima condiție era distrugerea armelor nucleare. Schimbul de tehnologie a fost refuzat.

A treia debarcare a avut loc la Muroc, acum Baza Aeriană Edwards, în anul 1954. Acolo au aterizat 3 nave ET. Președintele Eisenhover s-a întâlnit cu extratereștri pe data de 20 februarie 1954, când a fost semnat un tratat formal între extratereștri și SUA. Prin acest tratat extratereștri au primit permisiunea de a lua oameni pentru examinări medicale. [1] Tot atunci s-a căzut de acord să se construiască baze subterane pentru extratereștri unde să aibă loc schimburi de tehnologie. Informația este confirmată și de Steven M. Greer.

Conform lui Cooper, Majesty 12 îi avea ca membri pe Nelson Rockefeller, directoruul CIA Allen Dulles, secretarul de stat John Foster Dulles, secretarul apărării Charles E. Wilson, președintele Consiliului Șefilor de Organizații, amiralul Arthur W. Radford, directorul FBI Edgar J. Hoover, șase persoane din comitetul executiv al Consiliului pentru Relații Externe, cunoscuți sub denumirea de „Înțelepții”, șase persoane din comitetul executiv al Grupului JASON și dr. Edward Telle.

De-a lungul anilor, din grup au făcut parte cele mai ilustre personalități ale Consiliuui pentru Relații Externe și, mai târziu, ale Comisiei Trilaterale. Gordon Dean, George Bush și Zbigniew Brzezinsky s-au numărat printre ei. Din grupul supranumit „Înțelepții” au făcut parte John McCloy, Robert Lovett, Averell Harriman, Charles Bohlen, George Hannan și Dean Acheson. Această organizație era controlată de Illuminati.

După părerea lui William Cooper, în 1955 a devenit evident că extratereștri l-au înșelat pe Eisenhover și au încălcat tratatul. Pe teritoriul SUA, la acea vreme au fost descoperite trupuri mutilate de oameni și animale. Steven M. Greer amintește și el de asemenea cazuri, însă le pune pe seama entităților biologice artificiale create pe pământ pentru a simula un atac extraterestru asupra pământului. Aceasta îmi amintește de o altă afirmație a lui Cooper, conform căreia încă din 1917 anumite societăți secrete plănuiau să creeze o amenințare artificială, care să provină din afara spațiului nostru, intenție pe care o confirmă și Greer. Scopul ar fi instituirea noii ordini mondiale și a unui guvern mondial.

Într-o convorbire cu Mihail Gorbaciov, Ronald Reagan a afirmat:

Dacă vreodată această lume va fi amenințată de alte specii, de pe alte planete,vom uita toate divergențele ce există între țările noastre și, odată pentru totdeauna, vom fi adevărate ființe ale acestui pământ. [1]

Evocând același moment, col. Philip Corso comentează așa:

În timpul Conferinței de la Summit-ul de la Geneva din noiembrie 1985, președintele Reagan a făcut această afirmație președintelui sovietic. El a spus: „Cât de ușoră ar fi sarcina lui și a mea la aceste întâlniri pe care le-am avut. Dacă dintr-o dată ar existat o amenințare pentru această lume de la o altă specie de pe altă planetă din afara universului, am uitat toate micile diferențe locale pe care le avem între țările noastre și am aflat odată pentru totdeauna că suntem cu toții ființe umane aici pe pământ împreună.” [3]

În 1955 gen. Douglas McArthur a făcut o declarație uimitoare. „Națiunile lumii vor trebui să se unească, pentru că următorul război va fi un război interplanetar. Națiunile pământului trebuie într-o bună zi să facă un front comun împotriva atacurilor ființelor de pe altă planetă”. [3]

Pentru Corso, cooperarea sovieto – americană de la sfârșitul anilor 1980 a arătat în mod evident că există o amenințare din partea unei alte planete. La 21 septembrie 1987, Regan a spus din nou: „Ocazional mă gândesc cât de repede ar dispărea diferențele noastre dacă ne-a confrunta cu o amenințare extraterestră din afara acestei lumi.” În mai 1988 Regan a adăugat: „Ce s-ar întâmpla dacă noi toți din lume am descoperi că am fost amenințați de o forță exterioară – o putere din spațiul cosmic – de pe o altă planetă? [3]

Din aceste declarații reiese în mod evident că se încearcă găsirea unui motiv puternic care să facă lumea întreagă să accepte noua ordine mondială și un guvern mondial, în lupta cu un dușman a omenirii „extratereștrii”.

Am pornit de la cercetarea civilizațiilor străvechi pierdute și am ajuns la extratereștri și încercarea disperată a liderilor lumii de a crea un guvern mondial.

Ofițerii William Cooper și Philip J. Corso, și în general reprezentanții armatei, consideră acțiunile extraterestre ca o provocare și amenințare la adresa securității SUA și a lumii. Steven M. Greer, care a pus la punct un protocol de contactare a extratereștrilor, este de părere că pericolul vine din partea societăților oculte secrete care vor să controleze în exclusivitate tehnologia extraterestră, cu scopul de a controla lumea și a o preda pe mâna unor forțe malefice tot de natură extraterestră.

Lucrurile par încâlcite și este greu să discerni între descrierea evenimentelor petrecute și interpretarea lor. Conform spuselor lui Cooper, extratereștri ar fi afirmat că „au manipulat mase de oameni prin intermediul societăților secrete, al vrăjitoriilor, al magiei, prin intermediul domeniului ocult și al religiei”[1]. Această afirmație îmi amintește de constatările făcute de Richard C. Hoahland și Mike Bara, dar și de Thomas R. Horn, cu privire la începuturile NASA și acțiunile oculte ale lui Jack Parsons și L. Ron Hubbard.

Jack Parsons, enginer în motoare de rachetă a fost mulți ani membru în loja din Pasadena lui Aleister Crowley, mason și satanist. Spre sfârșitul anului 1938, Parsons s-a alăturat sociatății Ordo Templi Orientis (OTO) a lui Crowley. Amândoi au fost implicați în mai multe ritualuri satanice și orgii sexuale. Hubbarb mai târziu avea să formeze „Biserica Scientologică”.[2]

Interesant și important este de observat faptul că în timp ce oficial prezența extratereștrilor este negată, totuși prin filme, emisiuni radio, reclame și programe TV se detaliază practic fiecare aspect al prezenței extratereștrilor pe pământ. Sunt include aspecte atât pozitive cât și negative. Pe de altă parte am văzut că liderii lumii vorbesc de mulți ani despre o amenințare extraterestră care ar fi ideală pentru instituirea noii ordini mondiale și a unui guvern mondial.

Consiliul pentru Relații Externe și Comisia Trilaterală controlează complet tehnlogia extraterestră și economia SUA. Eisenhover a fost ultimul președinte căruia i s-a prezentat situația reală. [1]

Cooper trage următoarele concluzii:

  1. Suntem manipulați de o structură de putere umano-extraterestră care va crea un guvern mondial, prin intermediul căruia va fi instaurat sistemul sclavagist.
  2. Guvernul SUA a fost înșelat în totalitate, iar noi suntem manipulați de o putere extraterestră, ceea ce va avea ca rezultat sclavia totală.
  3. Ia în calcul și posibilitatea ca întreg scenariul extraterestru să fie deformat, cu scopul de a crea un dușman extraterestru pentru a justifica necesitatea formării unui guvern mondial unic.

Am observat și la Steven M. Greer faptul că el demască grupările secrete și oculte care au ca scop instituirea unui guvern mondial și a unui sistem sclavagist.

Bibliografie

[1] Milton William Cooper, Behold a pale horse, Arizona, 1990 [http://www.stopthecrime.net/docs/William_Cooper-Behold_a_Pale
_Horse1991.pdf]
[2] Richard C. Hoahland și Mike Bara, NASA. Istoria secretă, Pro Editură și Tipografie, București, 2008.
[3] Philip J. Corso, Dawn of a New Age, [https://archive.org/download/PhilipJ.Corso-DawnOfANewAge/PhilipJ.Corso-DawnOfANewAge.pdf

*Notă. Informația este preluată de la Milton Willian Cooper, dar numele papei, sau anul sunt greșite.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Istorie și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *