Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (X)

Făcând această cercetare mă gândesc mereu dacă se merită, mă gândesc dacă am cui să mă adresez. Este o întrebare firească când mă gândesc că lucrez de jumătate de an la acest proiect. Îmi doresc să împărtășesc aceste cunoștințe cu cei din jurul meu care sunt interesați. Poate fi unul sau mai mulți. Îmi zic: și dacă este unul singur tot se merită. Sper ca aceste informații să ofere un punct de plecare pentru cei care doresc să continue cercetarea.
Nu am dat peste aceste informații dintr-o dată ci din aproape în aproape, punând de multe ori cap la cap informații adunate din mai multe surse.

Să începem cu o scurtă recapitulare sau sinteză a ceea ce am prezentat până acum.

Din declarațiile martorilor și a unor cadre militare, precum și din unele informații ajunse în presă, reies următoarele lucruri:

  • Există tehnologii extrem de avansate ținute la secret de către o grupare cunoscută sub numele de Guvernul secret, sau guvernul subteran sau din umbră. Indiferent care ar fi sursa acestor tehnologii, ele există și cu siguranță provin de undeva. Există persoane din cadrul armatei, precum Philip Corso și Wiliam Cooper, care au susțint că acestea sunt de inspirație extraterestră. Același lucru îl afirmă și alți cercetători între care amintim pe Thomas Horn, Dan Davis, Erich von Daniken și Stevem M. Greer.
  • Există entități biologice „extraterestre” (EBE) sau ființe hibrid programabile de origine terestră, create în baze militare secrete subterane. Transumaniștii sunt cei care susțin această direcție de hibridizarea a ființei umane, prin alterarea genomului uman și amestecarea cu gene de animale, plante și extraterestre. Interesele sunt diverse.

Militarii doresc crearea soldatului perfect, grupările oculte își doresc înlocuirea omenirii actuale cu sclavi perfecți, iar alți cercetători vorbesc de încercarea „extratereștrilor” – zeii din vechime sau ce cunoaștem sub denumirea de demoni – să altereze genomul uman creat de Dumnezeu. Cu alte cuvinte vor să se facă stăpâni pe oameni prin alterare genetică. Și aceste informații sunt susținute de Erich von Daniken, Alfredo Lissoni, Thomas Horn, Philip Corso, Steven M Greer și alții.

Dacă luăm în calcul sutele de consemnări istorice privind fenomenul OZN nu putem să le reducem doar la fabulații sau născociri. Aceste consemnări descriu același fenomen chiar dacă cuvintele diferă de la o epocă la alta. De asemenea, s-au descoperit în scrierile vechi care ni s-au mai păstrat încă din antichitate dovezi cu privire la existența unor aparate de zbor performante, despre care găsim referințe la mai toate popoarele. Așa aminti aici vimanele descrise în scrierile sanscrite și aparatele de zbor folosite în America de Sud de popoarele precolumbiene.

  • Fenomenul „răpirilor” este și el prezent de-a lungul istorie. Dacă în trecut se punea pe seama demonilor, acum aceste răpiri sunt puse pe seama extratereștrilor. Steven M. Greer acuză pentru aceste răpiri grupările subterane malefice, care simulează aceste răpiri ca fiind extraterestre cu scopul de a induce panica și frica de ET. Însă această opinie este în contradicție cu mărturiile răpiților care sunt mult mai detaliate decât s-ar părea la prima vedere. Pentru lămurirea acestui subiect, cu informații de valoare vine Dr. Corado Malanga. El se numără printre aceia care identifică pe ET cu zeii din vechime și demonii din literatura noastră teologică.

Alfredo Lissoni are meritul ca prin lucrarea sa intitulată OZN. Dosarele Vaticanului să ne prezinte în paralel fenomenul OZN așa cum a fost văzut și consemnat în cronici și istorii vechi cu mărturiile mai noi din secolul XX. Sunt amintite sute de cazuri, vechi și noi, care ne arată că acest fenomen s-a manifestat mereu de-a lungul timpului și pe diverse continente. Asemănările sunt evidente, chiar dacă limbajul în care sunt descrise diferă de la o epocă la alta. În trecut ființele demonice și angelice erau percepute ca venind din altă lume, din alte dimensiuni, pe când astăzi când lumea crede tot mai puțin în îngeri și demoni, oamenii au ajuns să creadă în ființe extraterestre venite de pe alte planete, dar din același Univers material. Lipsește dimensiunea spirituală. Cel puțin în literatura ufologistă.
Ceea ce pare că încurcă ițele în deslușirea acestui fenomen vechi de când lumea sunt aparatele de zbor, sau tehnologia extraterestră care pare a fi de natură materială.

Întrebarea care s-ar ridica în acest caz ar fi, ce nevoie ar avem demonii sau îngerii de nava spațiale? La ce le-ar folosi? Autorul face distincție între fenomenul OZN în sine, ufologie, răpiri sau contacte ET și religiile ufologice.

Și lucrarea lui Dan Davis [1] are particularitățile ei care o fac să se deosebească de alte lucrări ce dezbat fenomenul OZN și noile tehnologii de zbor. Are meritul de a scoate în evidență cercetările în domeniul tehnologiilor de zbor desfășurate în Germania în perioada interbelică. După încheierea celui de-al doilea război mondial americanii au furat aceste tehnologii. Cercetătorii din domeniu au fost introduși în SUA în cadrul Operațiunii Paperclip. Deși este vorba de tehnică și oameni de știință aflăm că aceste tehnologii de zbor au de a face cu organizații oculte precum „Soarele Negru” (SS), organizația Thule și societatea VRIL în Germania, iar în SUA cu magicianul Alerster Crowley, Jack Parson, L. Ron. Hubbard, cel din urmă fondatorul Bisericii Scientologice.

În cadrul catolicismului mulți teologi și cercetători acceptă posibilitatea existenței civilizațiilor ET, altele decât îngerii sau demonii.

Interpretările sunt diferite pentru că oamenii privesc de pe poziții diferite. Materialiștii exclud latura spirituală. Pentru aceștia tot ce nu are consistență materială este iluzie, sau manifestări de natură psihologică, halucinații. Pentru teologi, și mai ales pentru mentalitatea occidentală, materia și spiritul sunt total diferite, motiv pentru care este greu de acceptat prezența materializată a ființelor spirituale, îngeri sau demoni. Incapacitatea de a înțelege aceste materializări duce la credința că ar exista alte civilizații ET pe alte planete aflate în miliardele de galaxii existente în Univers. Unii dintre acești teologi afirmă că Dumnezeu nu a putut crea Universul doar pentru om. Zic ei, ar fi o mare risipă de spațiu. Pe de altă parte, din punct de vedere al fizicii cuantice, lumea aceasta materială poate fi privită ca o iluzie, sau o hologramă imensă în care spațiul și timpul nu mai contează, căci fiecare punct din spațiu și timp este legat de toate celelalte. Din această perspectivă desfășurarea spațiului și timpului ține doar de percepția noastră.

Astfel oamenii ajung să accepte tot felul de teorii care se bat cap în cap deoarece au o gândire fragmentată.

Mulțimea teoriilor lansate public au rolul de a te „paraliza” psihic, adică să te facă să renunți la a mai cerceta, să te ducă în starea de a accepta orice ți se induce de către Elita mondială.

John Coleman în Ierarhia conspiratorilor. Povestea comitetului celor 300 [2] explică: „Creând haosul prin prezentarea a sute de opinii zilnice dintre care cetățenii noștri trebuie să aleagă, conspiratorii ne-au împins într-o poziție unde, dacă motivația nu poate fi arătată clar, orice informație este respinsă” [p. 72]. Iar mai departe precizează: „Când ne solicită atenția prea multe „șocuri ale viitorului” și titluri de știri, ne rătăcim – sau, mai degrabă, uriașul număr de opțiuni alternative cu care ne-am confruntat și încă ne mai confruntăm zilnic ne-a zăpăcit într-o asemenea măsură, încât nu mai suntem capabili să operăm alegerile necesare” [p. 79].

Bibliografie

[1] Dan Davis, Securitatea Națională. Conspirația, Editura Antet Revolution, f.l., 2009.
[2] Dr. John Coleman, Ierarhia conspirațiilor. Povestea comitetului celor 300, Editura Antet, f.l., 2005.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (X)

  1. Constantin spune:

    P.C.Parinte Teodosie , DA , se merita . Cu care Parinte se poate aborda o asa tema la acest nivel ? De altfel toate postarile de pe site , cel putin pentru mine , nu doar ca mi-a intarit credinta , dar mi-a aratat si calea de urmat . Eu astept in continuare postarile Dumneavoastra .

  2. Constantin spune:

    semnalare : Trinitas tv – Lumina celui Nevazut. Transumanismul:solutia viitorului ? (24 10 2019).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *