Am achiziționat noi materiale documentare

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

În urmă cu câteva zile am achiziționat noi materiale documentare, care însunează câteva mii de pagini.

Materiale documentare noi
Materiale documentare noi

Îmi va lua ceva timp ca să o pot parcurge și ca să pot prelucra informațiile obținute.

  1. Gen. Emil Străinu, Fenomenul OZN și serviciile secrete, Editura Soliris Print, București, 2008, este o carte pe care am parcurs-o pe jumătate. Am găsit în ea multe cazuri noi pe care nu le-am mai întâlnit la alte surse.

Relatează în câteva cuvinte despre cazul Roswell, între care am găsit și detalii noi. De asemenea, menționează de experimentul Philadelphia. Are un capitol de spre investigațiile militare ale OZN-urilor. Prezintă istoria cercetării OZN-urilor. În continuare amintește despre proiectele:

  • Sign, care cuprinde cercetarea inițială a fenomenului OZN,
  • Grudge, de negare totală a existenței OZN-urilor și
  • Blue Book, care începe bine, dar sfârșește cu negarea totală a fenomenului.

Sunt amintite și mărturii privind mușamalizarea cercetării fenomenului OZN, cu multe situații în care se merge până la amenințarea cu moartea.

Cartea mai cuprinde informații despre tot felul de întâlniri ale avioanelor militare sau civile cu OZN-uri. Într-un alt capitol amintește despre „oamenii în negru”, o informații pe care nu am mai găsit-o în alte surse. Manifestările acestor personaje este stranie. Par a fi niște ființe robot, au fizicalitate, dar par să apară de nicăiri și tot așa să dispară.

Mașinile cu care se deplasează și hainele pe care le poartă sunt noi, și nu par folosite, iar mașinile par a fi și ele „materializate”. Se aseamănă manifestărilor demonice.

Am descoperit descrise multe cazuri noi despre care nu am aflat din alte surse. Din cazurile descrise, se pare că OZN-urile au forme eterice, de globuri luminoase, nori luminoși, ceață, de diferse forme și culori și care interacționează cu aparatele de zbor, adică au efecte fizice asupra aparaturii de navigație sau efecte psihologice asupra piloților. Aceste detalii îmi amintesc de afirmațiile dr. Steven M. Greer și Florin Gheorghiță.

Autorul nu amintește nimic de ofițerii Milton Willian Cooper și Philip Corso, și nici de dr. Steven M. Greer.

Despre aparatele de zbor germane testate în timpul celui de al doilea război mondial spune prea puține lucruri și nu amintește nimic de aparatele Vril și Haunebu.

  1. Frank Joseph, Întâlniri militare cu extratereștri. Adevăratul război al lumilor, Editura In extenso, București, 2019.
  2. David Wilkinson, Știința, religia și căutarea vieții inteligente extraterestre, Editura In extenso, București, 2017.
  3. Stefano Breccia, Un surprinzător contact în masă, Editura In extenso, București, 2019.

Pe lângă aceste materiale documentare am mai achiziționat, la recomandarea unei cunoștințe „Secretul suprem”, 2 volume, lucrare scrisă de David Icke. Este o carte de mare sinteză. A sosit la momentul potrivit, însă îmi va lua ceva timp ca să o parcurg pe îndelete.

  1. David Icke, Secretul suprem, 2 vol., Editura Daksha, București, 2006.

Deși a fost editată acum 14 ani abia acum am aflat de ea. Constat încă o dată că informațiile se atrag unele pe altele.

Pentru că nu doresc ca articolele publicate până acum să nu rămână fără concluzii, în zilele următoare voi publica câteva concluzii parțiale ce au la bază materialele deja publicate.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *