Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XXIV)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

În ultimile săptămâni, deși am avut un program încărcat, am rezervat timp și pentru continuarea cercetării.
Lucrarea lui Frank Joseph, Întâlniri militare cu extratereștrii. Adevăratul război al lumilor, este o carte care vine cu zeci de cazuri noi pe care nu le-am mai găsit amintite în alte materiale documentare. Spre deosebire de alte volume din vasta și în continuă creștere literatură despre OZN-uri, această lucrare se concentrează în exclusivitate asupra aspectului militar al problemei extraterestre. Cartea este relativ recentă. Ea a fost publicată în limba engleză în anul 2018, iar în 2019 a fost publicată în limba română. Am rămas uimit de câte contacte au existat între armatele diverselor țări și OZN-uri sau OSN-uri.

Frank Joseph este primul autor întâlnit care îl citează pe dr. Steven M. Greer [2]. Și nu numai că îl citează, ci face trimitere direct la declarațiile martorilor militari care au avut contact direct cu OZN-uri și extratereștri. Cu ajutorul lui am ajuns la declarațiile martorilor, înregistrate video și publicate pe youtube.com.

Cazurile prezentate sunt fascinante și uimitoare, așa cum în alte lucrări nu am mai găsit. Cred că s-a meritat efortul și timpul investit în analiza acestui material documentar. Autorul prezintă multe cazuri de conflicte între armate și extratereștri. Din nefericire, armata SUA ascunde sistematic orice referință sau dovadă la realitatea OZN-urilor și a conflictelor avute între armată și extratereștri.

Înainte de a citi această carte priveam cu scepticism clipurile video publicate pe youtube.com care prezentau nave extraterestre imense surprinse în diferite locuri și diverse ipostaze de către martori oculari.

Din cele expuse până acum am ajuns la concluzia că fenomenul OZN este real, deși greu de explicat prin prisma fizicii clasice. Navele și ocupanții lor apar și dispar, se materializează și se dematerializează după bunul plac. Navele apar ca manifestări luminoase a căror culoare, dimensiune si formă se schimbă. Se deplasează sfidând legile fizici clasice. Cea mai mare parte din literatura care prezintă fenomenul OZN amintește cazuri în care lipsesc cu desăvârșire probele materiale, afară de anumite urme lăsate pe sol și a unor efecte electromagnetice detectate.

Frank Joseph ne prezintă o altă față a fenomenului OZN. El se concentrează pe întâlnirele dintre militari și extratereștri. Prezintă cazuri care au fost decenii la rând foarte bine secretizate și ascunse de ochii publicului. Sunt prezentate conflictele dintre militari și extratereștri, situații în care au existat pierderi, când de o parte, când de cealaltă parte. Așa aflăm de prezența unor nave extraterestre imense, de sute de metri.

Au existat multe cazuri în care unele OZN-uri de dimensiuni mai mici, doborâte, au fost recuperate.

Întrebarea este, cum explicăm existența acestor nave materiale? De unde provin? Cine sunt ocupanții lor, mici de statură, și de culoare gri? Cum putem explica că unele nave au fost descrise ca fiind ceva viu? Pentru gândirea materialistă este greu de găsit un răspuns. Și totuși un răspuns trebuie să existe. De ce unele OZN-uri explodează fără să lase vreun fel de urmă materială? Dar dacă universul este o hologramă cuantică, atunci ce mai este fizicalitatea? [3]

Frank Joseph afirmă că „cel mai important conflict nu este o confruntare între națiuni și popoare, ci între ființele umane terestre și ființe non-umane non-terestre – un adevărat război al lumilor”. [1, p. 2]

În Introducerea cărții autorul precizează că

„întâlnirile bine documentate, cum sunt acestea, demonstrează faptul că fenomenul OZN nu a fost declanșat de isteria de la mijlocul secolului al XX-lea, așa cum insistă scepticii. Fenomenul are o istorie nu de decenii, ci de milenii. Dar abia după ce omul a învățat să zboare și să-și transporte armele pe cer, a putut și el să provoace înfricoșătoarele „discuri de foc”, așa cum se va vedea în paginile următoare.” [1, p 16]

Informația este structurată pe evenimente și pe zone. Sunt prezentate observațiile și conflictele cu extratereștri din timpul războaielor mondiale. Acțiunile extraterestre par a fi anti-război și au fost observate survolând fabricile de armament, iar mai târziu uzinele și depozitele de arme nucleare.

Am reținut următoarea declarație făcută în anul 1917, care m-a făcut să-mi aduc aminte de declarația lui Ronald Reagan.

„După cum a fost înregistrat într-un document din acea perioadă, cunoscutul filosof, psiholog și reformator educațional John Dewey, de la Fundația Carnegie pentru Pace Internațională, din Washinton D.C., s-a adresat unei delegații japoneze, venite în vizită în anul 1917. Cuvintele neobișuite ale discursului de deschidere rostit de Dewey sugerează că el știa mai mult decât putea spune: „Cea mai bună modalitate de a face ca toți oamenii de pe Pământ să se unească sub o singură guvernare mondială și să pună capăt războiului pentru totdeauna s-ar putea petrece dacă am fi atacați de alte specii, venite de o o altă planetă.” [1, p 35 – 36]

Reținem că ideea creării unui guvern mondial era făcută publică încă din acea perioadă.

Un eveniment observat de mii de persoane s-a petrecut în anul 1942 la Los Angeles. Obiectul a fost urmărit cu reflectoare și s-a tras cu artileria în el, dar fără nici un efect.

În sutele de întâlniri pe care aviația militară le-a avut cu fenomenul OZN s-a putut constata o serie de efecte electromagnetice asupra sistemelor electrice și electronice, inclusiv asupra motoarele cu piston, folosite la acea vreme. Manifestările acestea stranii extraterestre au apărut ca sfere luminoase de diverse culori, de la dimensiuni mici până la dimensiuni de peste 100 de metri. În unele cazuri armele cu care s-a tras în aceste apariții luminoase nu au avut nici un efect, dar au existat și multe cazuri în care nave extraterestre materializate au fost doborâte, iar altele distruse în timpul zborului. Au existat și cazuri în care OZN-urile au doborât avioane de luptă cu ajutorul unor fascicole luminoase laser, sau prin simpla lor prezență care a dus la căderea sistemelor de zbor ale avioanelor.

Toate marile puteri implicate în război au raportat întâlniri sau observații radar ale unor OZN-uri.

Dar, poate cel mai impresionant caz, puțin mediatizat și niciodată recunoscut oficial, a fost bătălia din Antarctica din anul 1946. Americanii au plecat într-o expediție de cercetare „științifică” cu 13 nave de război, 112 aeronave și 4.700 de militari. În Antarctica, forțele militare americane au fost implicate într-o bătălie cu nave extraterestre, din care au ieșit foarte șifonate și cu pierderi. Operațiunea s-a numit Highjump a fost o operațiune în întregime militară. Chiar înainte de plecarea spre Antarctica, amiralul Richard E. Byrd a declarat reprezentanților presei americane: „Expediția mea are un caracter militar”. [1, p 117]

Iată ce reiese dintr-un interviu acordat de amiralul Byrd unui ziar din Chile în martie 1947:

„Amiralul Richard E. Byrd a avertizat astăzi că este imperativ ca Statele Unite să inițieze măsuri imediate de apărare împotriva forțelor ostile care amenință din Arctica sau Antarctica. Amiralul a explicat că nu încearcă să alarmeze în mod nejustificat pe nimeni. Însă realitatea crudă este că, în cazul unui nou război, Statele Unite ar putea fi atacate de obiecte zburătoare, care pot să se deplaseze de la un pol la altul cu viteze incredibile.” [1, p 119]

Despre această expediție și soarta ei au aflat și rușii printr-un informator care a participat la această operațiune.

Conform celor prezentate de autor, prăbușirea navei extraterestre de la Roswell, din iulie 1947, nu a fost un accident, ci o capcană întinsă extratereștrilor. Nava respectivă a fost doborâtă cu ajutorul unei rețele de radare care efectiv au prăjit ocupanții extratereștri. [1, p 161 – 176] După recuperarea mai multor nave extraterestre prăbușite a fost constituit grupul Majesty 12, care avea rolul de a administratoate, în cel mai mare secret, informațiile privind OZN-urile și contactele extraterestre.

Cartea mai cuprinde informații despre observarea și urmărirea unor nave extraterestre în timpul războiului din Coreea, a războiului rece și a celui din Vietnam, până la cazuri de la începutul secolului al XXI-lea.

Obiectele au diferite forme cu ar fi cea de sferă, lacrimă, disc, dirijabil, bumerang, triunghi, au diferite dimensiuni și culori, iar de multe ori își schimbă forma și dimensiunile. Toate aceste caracteristici ne arată că fenomenul este straniu și nu se rezumă doar la lumea materială, ci are și o latură subtilă, non-materială.

Cartea este rezumată în două materiale video ce se găsesc publicate pe youtube.com [4] [5], la care mai putem adăuga un documentar [6] realizat de Veritas TV [7].

În încheiere reținem faptul că autorul confirmă concluziile la care am ajuns până acum și întărește convingerea că SUA au recuperat, de-a lungul timpului, mai multe nave extraterestre prăbușite, atât pe teritoriul național cât și în alte țări precum Africa de Sud și Arabia Saudită. De asemenea, din declarațiile col. Ross Dedrickson aflăm că Forțele Aeriene ale SUA au încercat să ducă arme nucleare pe Lună, dar acest fapt nu a fost acceptabil pentru extratereștri. Aceștia au distrus armele înainte ca acestea să ajungă pe Lună. [8] La acel moment comandanții Forțelor Aeriene erau conștienți de existența bazelor extraterestre de pe Lună. [9]

Bibliografie

[1] Frank Joseph, Întălniri militare cu extratereștrii. Adevăratul război al lumilor, Editura In extenso, București, 2019.
[2] People Need To Know This – The Most Explosive Speech of Steven Greer, https://www.youtube.com/watch?v=8QUZV7OJ248, publicat pe 12.04.2020 și accesat pe 25.04.2020.
[3] Michael Talbot, Universul holografic, Editura Cartea Daath, Bucureşti, 2004.
[4] Frank JosephThe Real War of the Worlds: Military Encounters with Extraterrestrials Part One, https://www.youtube.com/watch?v=-gIjxSCfpkc, publicat pe 17.10.2018 și accesat pe 25.04.2020.
[5] Frank JosephThe Real War of the Worlds: Military Encounters with Extraterrestrials Part Two, https://www.youtube.com/watch?v=QSUhu3SrHQ4, publicat pe 25.10.2018 și accesat pe 25.04.2020.
[6] FRANK JOSEPH : MILITARY ENCOUNTERS WITH EXTRATERRESTRIALS: THE REAL WAR OF THE WORLDS, https://www.youtube.com/watch?v=ywIxpf3Ew5g, publicat pe 19.12.2019 și accesat pe 25.04.2020.
[7] https://www.veritasradio.com/
[8] The United States Tried To Detonate A Nuclear Weapon On The Moon, https://www.youtube.com/watch?v=O43wtkCuFPw, publicat pe 18.05.2018 și accesat pe 26.04.2020; Saucers Over DC Col Ross Dedrickson Testimony, https://www.youtube.com/watch?v=ERFBR6NnAZM, publicat pe 16.05.2018 și accesat pe 26.04.2020.
[9] ET Extraterrestrial Structures on the Moon – Sgt Karl Wolfe, https://www.youtube.com/watch?v=_4hycqDNnPE, publicat pe 29.11.2013 și accesat pe 26.04.2020.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *