Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XXV)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Deși am aflat de David Icke cu mulți ani în urmă de pe internet, nu am fost atras să-i citesc cărțile întrucât rămăsesem cu impresia că atacă creștinismul și exagerează cu teoriile sale despre reptilieni. La acea vreme încă nu eram pregătit să înțeleg informațiile oferite. Asta se întâmpla în urmă cu 20 de ani. De atunci am adunat multe informații și am făcut propria mea cercetare și am ajuns la concluzii asemănătoare fără să-i cunosc opiniile. În urmă cu o lună cineva întâmplător mi-a arătat o carte scrisă de el, am răsfoit-o și mi-am dat seama că este un material ce merită studiat. Am parcurs peste 800 de pagini ale lucrării Secretul suprem [1] și am comparat informațiile noi oferite cu cele adunate de-a lungul timpului.

Cartea este o lucrare de mare sinteză în care autorul expune cam la aceleași concluzii la care am ajuns și eu, și anume faptul că anunnaki reptilieni plănuiesc de mii de ani să ia sub control întreaga omenire. Sf. Ap. Pavel numește Agenda reptilienilor „taina fărădelegii”. Cartea a fost publicată în anul 1999 și a fost tradusă și publicată în română în anul 2006. Au trecut de atunci 14 ani și abia acum, la începutul anului 2020 am ajuns să o citesc.

Reptilienii s-au menținut mereu printre oameni prin linii genealogice ce își au originea în regii sumerieni și ajung până astăzi în casele regale, familiile bancherilor de origine khazară și a multor lideri politici, membri ai organizațiilor secrete și ai francmasoneriei. Mulți dintre aceștia sunt reptilieni, care își schimbă forma, iar alții fac parte din linii genealogice hibride. David Icke afirmă că:

„Liniile genealogice ale Elitei își au originea în lumea antică, mergând până la „zeii” și hibrizii extraterestro-umani care au condus Sumerul, Egiptul, Babilonul și Grecia. În rândul lor s-au numărat faraonii Egiptului, cel puțin până în anul 1550 î.Hr., inclusiv Ramses II (1295-1228 î.Hr.).”

Poate că pentru mulți asemenea afirmații par nebunești, însă din păcate acesta este adevărul. Lumea în zilele noastre a ajuns să fie condusă din umbră de reptilieni, adică de demoni. Îmi aduc mereu aminte de o afirmație făcută de un cuvios cu viață sfântă ce a trăit în primele secole creștine care afirma că în vremurile de pe urmă oamenii se vor lupta cu demonii în chip văzut. Și mă întrebam atunci, cum adică? Ce vor să însemne aceste cuvinte? Cum să te lupți cu demonii în chip văzut? Acum însă înțeleg ce încerca să spună acel părinte cu viață sfântă. Oamenii de pe urmă vor avea de înfruntat demoni întrupați, ceea ce David Icke numește reptilieni, iar alții îi numesc extratereștri, sau intratereștri.

Am regăsit în carte multe din concluziile la care am ajuns cu mulți ani în urmă pe când studiam evoluția gnosticismului din antichitate până în prezent.
Nu intru în amănunte pentru că ne-am depărta prea mult de subiect. Menționez doar faptul că gnosticismul, ocultismul și științele secrete antice au fost transmise până astăzi prin intermediul societăților secrete. Dintre acestea amintim rosicrucienii, cavalerii templieri și mai târziu, din secolul al XVIII-lea, francmasonii și illuminati. Acest pericol a fost definit cu două secole mai devreme de către savantul Erasmus (1466-1536) care a spus că „sub mantia revigorării literaturii străvechi, păgânismul încearcă să-și întoarcă capul, așa cum sunt aceia dintre creștinii care îl recunosc pe Hristos doar cu numele, dar respiră în interiorul lor păgânismul”. [2]

Reptilienii sunt demoni. Anunnaki sunt reptilieni. Mulți cercetători, chiar și cercetători catolici, înclină să creadă că există viață pe alte planete din alte galaxii. Nu știu dacă există. Nu avem nici un fel de dovadă în acest sens, ci doar presupuneri statistice. Cercetătorii afirmă că ar fi o risipă prea mare de spațiu ca să existăm doar noi într-un Univers atât de mare. Dar dacă universul este o hologramă, atunci nu mai are sens să vorbim de „risipă de spațiu”. Autorul explică cum reptilienii anunnaki au pus stăpânire pe Pământ; ei sunt demoni ce vin din alte dimensiuni. David Icke este de părere că extratereștri nu ne vor invada, „căci se află deja aici de mii de ani, arătând la fel ca noi (în exterior).”

Noua știință de la începutul secolului al XXI-lea se apropie tot mai mult de vechile științe orientale, antice, dar folosind pentru popularizare un limbaj nou, științific. Pe nesimțite lumea este inițiată în vechea magie sub haina nouă a științei sec. XXI.

David Icke surprinde bine faptul că părinții științei moderne, Francis Bacon și Issac Newton, erau amândoi francmasoni și membri ai unor organizații secrete, inițiați în științele oculte. Cu toate acestea ei au militat pentru separarea științei în „știință exactă” și „știință ocultă”. Prima a fost gândită pentru oamenii de rând, iar a două rezervată doar inițiaților. Ocultismul a fost luat în râs pentru a ține masele departe de știința secretă deținută de reptilieni și slugile lor umane predispuse pentru a fi posedate de demoni în modurile cele mai subtile. Francmasonii de grad înalt sunt sataniști și practicanți ai magiei negre și a sacrificiilor umane, exact ca în cultele de misterii antice pe care le duc mai departe. Iată cum se exprimă David Icke:

„Ritualurile de magie neagră cunoscute sub numele de satanism sunt expresia modernă a ritualurilor antice care includeau sacrificii umane din Babilon și din societățile infiltrate de Frăție: sumerienii, fenicienii, hitiții, egiptenii, canaaniții și popoarele acadiene (printere altele). De-a lungul istoriei a existat o procesiune nesfârșită a acelorași ritualuri închinate acelorași divinități, acest proces având o importanță deosebită inclusiv pentru inițiații moderni ai Frăției.”

„Reptilienii și liniile lor genealogice beau sânge pentru a obține forța vitală a unei persoane, de care au nevoie pentru a putea exista în această dimensiune. Atunci când beau sânge uman și când mănâncă din carnea unui om, ei își schimbă frecvent forma în reptilieni.”

Am vizionat un documentar intitulat „Ieșirea din umbre” [3] și am observat că multe informații încep să se lege. Satanismul este practicat la o scară mult mai mare decât ne-am putea închipui, de către lideri politici, prinți, celebrități, miliardari, militari, membri ai serviciilor de informații. Despre aceste lucru mass-media tace, sau neagă vehement existența unor asemenea practici. Aceste practici satanice cuprind crime rituale, magie neagră, pedofilie, orgii sexuale și altele. David Icke indică în primul rând liniile genealogice reptiliene, urmate de cele hibride implicate în aceste practici sataniste. Despre asemenea rețele de pedofilie, orgii sexuale și trafic de persoane amintește și Mehran Keshe care a fost atacat de grupurile illuminati sataniste. Toți aceștia nu fac decât să ducă mai departe vechile practici ale cultelor de misterii din antichitate. Din toate aceste informații puse cap la cap reiese că în prezent lumea este condusă de sataniști reptilieni.

Pornind de la monumentele megalitice răspândite pe toate continentele, pe uscat, în ape și sub pământ, am ajuns la concluzia că au exista civilizații străvechi, astăzi pierdute, deținătoare de tehnologii extrem de avansate; că zeii nu sunt plăsmuiri ale minții umane ci, așa cum menționează tradițiile păstrate în memoria popoarelor, au venit de undeva din cer. Acest fapt este menționat și în Cartea lui Ehoh. Tot din cartea lui Enoh aflăm care este originea științelor oculte, astrologie, magie, vrăjitorie, metalurgie, confecționarea armelor, a religiilor și multe alte nelegiuiri pe care „zeii” le-au descoperit oamenilor.

De asemenea am aflat din miile de mărturii istorice, păstrate în scris, că prezența acestor „zei” s-a manifestat sub forma fenomenului OZN din antichitate până în zilele noastre. Mai departe am constatat că vechii „zei” sunt extratereștri de astăzi, adică ceea ce noi numim demoni, dușmanii neamului omenesc.

La aceste concluzii, David Icke vine cu informații noi care completează imaginea acestui puzzle uriaș. Prin informațiile pe care le-a adunat în timpul unei cercetări de 30 de ani demonstrează că zeii din vechime, cunoscuți și sub numele de anunnaki, o rasă de reptilieni, se manifestă până în prezent sub formă umană, așa cum am menționat la început. Mai mult, am aflat că există un plan vechi de cucerire a lumii, nu de sute de ani cum credeam până nu demult, ci de mii de ani. El a adunat multe mărturii despre ritualurile satanice, sacrificiile umane și orgiile sexuale săvârșite de acești reptilieni cu chip de om.

Merită să adăugăm că Nelson Rockefeller a dezvăluit lui Aaron Russo faptul că planul Elitei reptiliene este acela de a implanta pe fiecare om cu câte un microcip, pentru a putea fi urmărit pas cu pas, secundă de secundă.[4] Speculații? Nici vorbă, ci realitate curată. Aceste planuri nu mai sunt secrete, ci au devenit publice. Vezi agenda ID 2020 și planul de identificare biometrică a populației lumii până în 2030. Să nu uităm de zecile de mii de sateliți lansați pentru a supraveghea video întregul Pământ și de cei din rețeaua 5G. Mai nou circulă informații despre o tehnologie de identificare a oamenilor prin marcare izotopică, un marcaj invizibil cu ochiul liber capabil să interconecteze creierul uman cu sistemul computerizat de control total. [5]

La rândul său, David Icke precizează că

„principalul motiv al campaniei pentru introducerea microcipurilor în masă în rândul populației este blocarea procesului de trezire spirituală și deconectarea umanității de la vibrația care o poate elibera.”

Un savant CIA i-a spus odată că „întroducerea microcipurilor va permite Frăției controlul desăvârșit al gândurilor, emoțiilor și sănătății fizice a oamenilor.” Este asemănător cu ce afirma Zbigniew Brzezinski în cartea sa „Între două ere: Rolul Americii în epoca tehnotronică” (1970).

Cel mai trist este faptul că oamenii nu realizează cine sunt cei care conduc de fapt lumea. Oamenii nu realizează că nu există democrație și libertate și nici nu conștientizează direcția în care este îndreptată lumea. Cei care conduc lumea sunt sataniști și demoni cu chip de om, iar direcția în care ne îndreptăm este un guvern mondial, sclavia și controlul total. În același timp prezicătorii new age vorbesc de intrarea într-o nouă eră de spiritualitate în care religiile vor dispare, iar în curând va apare un nou lider spiritual al lumii. Dar aceștia nu amintesc nimic de demoni, satanism sau de Antihrist. Toți recunosc că trecem printr-o perioadă de transformări profunde, dar nu toți sunt de acord cu direcția în care ne îndreptăm.

Mulți cercetători, cunoscuți ca transumaniști, urmăresc transformarea rasei umane și înlocuirea ei cu hibrizi robotizați, fără sentimente și credință în viața veșnică. Va fi o societate ce va arăta mai rău decât este descrisă în filmul „Equilibrum”. [6] Alții, precum Elan Musk, se așteaptă ca până în 2030 oamenii să fie conectați la cloud prin intermediul unor microcipuri implantate în creier. Elan Musk este cel care a primit licență să lanseze peste 20.000 de sateliți 5G și să instaleze în SUA 1.000.000 de antene 5G.

În următorii ani lumea nu va mai fi așa cum am cunoscut-o până acum.

Bibliografie

[1] David Icke, Secretul suprem, Editura Daksha, București, 2006.
[2] Thomas Horn, Apollyon Rising 2012. The Lost Symbol Found and the Final Mystery of the Great Seal Revealed, Crane, Missouri, 2009.
[3] Documentarul „Ieșirea din umbre – Out of Shadows”, https://www.youtube.com/watch?v=LJTtsXcpcfE, accesat pe data de 30.04.2020. Filmul este subtitrat în română.
[4] https://www.youtube.com/watch?v=E1Y8Q9Vr1Qo, accesat pe 10.05.2020.
[5] Vezi „Method for verifying human identity during electronic sale transactions” la https://patents.google.com/patent/US5878155A/en și „Marcarea izotopică – pecetluirea cu raze laser a oamenilor” la https://www.youtube.com/watch?v=lDTL5lJgW34&t=
[6] https://www.youtube.com/watch?v=Hz6-U9LIhGc, accesat pe 10.05.2020.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *