Zeii sunt printre noi (III)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Acum câteva zile am dat de un material excepțional pe care îl așteptam de multă vreme. Informațiile oferite de Joseph Spencer, fostul agent CIA, vin să întărească și să completeze informațiile prezentate până acum. El este unul din „oamenii în negru”, dar ceea ce aflăm nou de la el este faptul că o parte din acești „oameni în negru” sunt ființe extraterestre. Voi reda mai jos declarațiile sale, fără a le comenta.

Mă numesc Joseph Spencer. Din mai 1970 până în octombrie 1997 am lucrat în Guvernul SUA ca agent ultra-secret, dar nu într-un domeniu cunoscut sau înțeles de toată lumea. Am fost un „om în negru”.

După șapte ani ca agent de contrainformații în CIA, am fost recruat pentru o nouă sarcină, care presupunea să lucrez în cadrul unor operațiuni ultra-secrete. Știam de existența proiectelor „cu buget negru”, dar nu aflasem niciodată detalii, datorită gradului lor ridicat de secretizare. Nici chiar președintele nu avea acces la aceste proiecte. Miliarde de dolari sunt băgați anual în proiecte negre, care se derulează în absența oricărei supravegheri sau imixtiuni. Sunt complet autonome.

Operațiunile se ocupau în principal cu dezvoltarea tehnologiilor militare, dintre care majoritatea au fost realizate prin inginerie inversă, după recuperarea navelor extraterestre, care fie s-au probușit, fie au fost doborâte de armata noastră. Din păcate publicul nu va afla niciodată despre aceste operațiuni. Această tranziție în viața mea s-a produs în 1970. Directorul general al proiectului negru era William T. Latham, care lucrase în subordinea directorului exectiv al CIA, Richard Schlesinger. Latham a spus că eram candidatul perfect pentru acest post. Eram un copil adoptat, nu aveam contact cu rudele și nici prieteni sau viață socială. Le-a fost ușor să-mi șteargă trecutul și să-mi ofere o nouă identitate. M-am dedicat lor așa cum se dedică un preot Dumnezeului său. Dar mai întâi trebuiau să-mi șteargă memoria. Mi-au injectat multe tipuri de droguri: LSD, heroină, mescalină, morfină, pentotal de sodiu și multe altele. Mă hipnotizau cu ajutorul drogurilor, după care îmi induceau amnezie anterogradă și retrogradă. Scopul era să mă programeze pentru a face două lucruri: să ucid și să uit.

După nouă luni de programare devenisem un „om în negru”. Ulterior am aflat că nu toți „oamenii în negru” erau ființe umane. Cam o treime erau extratereștri hibrizi. Ceea îi distingea era absența părții albe a ochiului, care crea impresia de orbite goale. Asta m-a tulburat și mi-au trebuit luni de zile să mă obișnuiesc cu realitatea extratereștrilor. Misiunile mele vizau mai ales OZN-urile și locurile unde se prăbușeau. În august 1971 am fost pentru prima oară la locul prăbușirii unui OZN, la nord de baza aeriană Edwards din California. În interiorul navei erau trei umanoizi cenușii. Doi dintre ei erau morți, unul era încă în viață. În navă mai era și o femeie care fusese răpită. Humanoizii extratereștrii au fost transportați la bază, dar doi martori ajunși înaintea noastră, făcuseră câteva fotografii. Unul dintre ei ne-a predat aparatul foto, dar celălalt a fugit. Când l-am prins a opus rezistență și mi s-a ordonat să-l ucid, ceea ce am făcut. Uciderea martrilor se realiza cu o baghetă, care acționa ca un pistol cu electroșocuri. Dar electricitatea din baghetă provoca instantaneu stop cardiac, iar moartea victimelor era atribuită unor cauze naturale.

Am redus la tăcere nennumărate victime, nu doar bărbați, ci și femei de toate vârstele și chiar și adolescenți. A doua zi după fiecare crimă ni se ștergea memoria, pentru a nu ne mai aminti deloc crimele comise. Majoritatea victemelor erau ufologi și denunțători. Printre ufologii pe care i-am redus personal la tăcere se numără Paul William Cooper, Milton Vigay, Claude Monroe, Anthoni Vargas și cunoscuta realizatoare de documentare Samantha Willis. Bagheta nu a funcționat în cazul Samanthei, așa că am recurs la ștrangulare. S-a luptat pentru viața ei aproape două minute. Îmi amintesc că îi priveam ochii care mă implorau în tot acel timp, fără să simt nici o remușcare, vinovăție sau orice alt sentiment. Atât de eficientă fusese programarea mentală. Iar chipul ei îmi bântuie visele mai mult decât oricând, până în ziua de azi.

În 1954 Dwight Eisenhower a semnat ceea ce este cunoscut drept Tratatul de la Granada cu o rasă de extratereștri cenușii. În schimbul tehnologiilor extraterestre, cenușiii puteau răpi un număr de oameni anual, pentru examene medicale. De asemenea, cenușiii au cerut să rămână anonimi pentru public. La scurt imp după aceea tehnologia umană a făcut un salt uriaș, dezvoltând cipuri, fibra optică și lasere. Tratatul de la Granada este încă activ, dar numărul răpirilor umane a crescut, în ciuda obiecțiilor guvernelor.

Acum partea cu adevărat șocantă. În fiecare an, cel puțin 8 milioane de copii dispar în întreaga lume. Pot să confirm că o treime dintre ei sunt răpiți de agenți guvernamentali și duși la una din cele 1477 de baze militare subterane de pe planetă, unde rămân pentru tot restul vieții. Copiii sunt supuși unor experimente biologice și genetice, disecții și mutilări realizate nu de oameni de știință, ci de o rasă de extratereștri cenușii.

În timp ce eram la baza subterană Vanguard, la nord de Phoenix, Arizona, am fost martorul multor astfel de experimente. Pentru că nu li se făcea nici o anestezie, culoarele reverberau de țipetele copiilor, de dimineața până noaptea. După ce mureau erau incinerați în crematoriul bazei. Persoana mea de contact la acea bază era locotenent-colonelul Charles T. Levenger. Era un hibrid umano-extraterestru. Fiți atenți acum!

La Summitul Mondial privind Populația din 1994 de la Cairo au participat 160 de țări. Toate au fost de acord că creșterea demografică a scăpat de sub control și că trebuie oprită, fiindcă resursele planetare erau pe sfârșite. S-a semnat un acord care prevedea reducerea populației de la 6 miliarde la 800 de milioane până în anul 2030. Trebuia găsită o metodă sau mai multe de anihilare a 95% din populație. S-au oferit soluții care au fost studiate, testate, apoi puse în practică și asta continuă de atunci. Metodele aplicate asupra oamenilor sunt următoarele:

1. În apa potabilă s-a adăugat fluor în cantități toxice, în ultimii 20 de ani, în fiecare oraș și comunitate de pe planetă. Am supravegheat personal livrarea butoaielor cu fluor către companiile de furnizare a apei din Denver, Chicago, Tampa, Minneapolis. Efectele otrăvirii cu fluor asupra trupului uman sunt numeroase și grave. Copiilor le afectează dezvoltarea neorologică și le provoacă și alte boli grave.

2. Viruși și boli fabricate de om. Virusul HIV, care a fost produs de Institutul American pentru Boli, a fost distribuit prin vaccinurile pentru publicul larg în 1980. Realizat ca un exercițiu preliminar de control al populației, virusul a avut succes și au urmat mai multe virusuri produse în laborator, care începând de atunci au fost transmise oamenilor. Printre acestea este și dezvoltarea unei variante a virusului gripal, pentru a reproduce pandemia din 1918 care a ucis 40 de milioane de oameni. Prima tulpină a acestui nou virus gripal va fi eliberată la sfârșitul anului 2017. Deci dacă va fi o epidemie de gripă la sfârșitul lui 2017 sau la începutul lui 2018 care va omorî oameni, vom ști că acest lucru este adevărat.

3. Moartea venită din aer prin neurotoxine. Clorură de bariu, microbi de cancer și viruși prin intermediul chemitrals-urilor. Sunt pulverizate zilnic deasupra tuturor zonelor locuite, din avioane militare. Efectele acestor substanțe sunt grave, iar în timp devin letale, provocând afecțiuni respiratorii, cancer, deteriorarea sistemului imunitar și sterilizarea bărbaților. De când s-a implementat programul chemitrals numărul de spermatozoizi a scăzut la bărbați cu aproape 50%. Dacă problema nu este rezolvată rapid, rasa umană se va confrunta cu o extincție prematură.

Și acum finalul apoteotic. Este ceva înfiorător. În martie 1997, un eveniment cunoscut sub numele de „Phoenix Lights” a devenit cea mai înșelătoare apariție OZN din istorie. O navă cu o lungime de peste un kilometru, care nu putea fi creată de oameni, a zburat încet și silențios deasupra statului Arizona și a fost observată de 10.000 de persoane, inclusiv de guvernatorul statului Arizona. Până în prezent nu s-a dat nici o explicație logică, dar pentru toți martorii investigați nava a fost reală ca orice alt obiect. De atunci viața lor s-a schimbat. Acum ei cred că nu suntem singuri în Univers. Totuși mai există un adevăr, căci eu știu ce au văzut ei de fapt.

În 1986, în timp ce erau într-o bază subterană de lângă Boulder, Colorado, mi-a fost prezentat proiectul Sky Beam de către generalul locotenent Andrew Garros. Apoi m-au dus într-un coridor din interiorul unui hangar mare, unde un bombardier invizibil pe radar plutea la doar 7 metri deasupra mea. Eram confuz. Garros s-a uitat la mine și a zâmbit. Apoi m-a întrebat dacă sunt sigur de ceea ce văd. Am răspuns: „desigur, ce altceva ar putea să fie”? Am fost atunci șocat să aflu că aceea nu era o navă reală, ci o hologramă.

La începutul anilor ’50 oamenii de știință au dezvoltat tehnologia holografică, iar în timp au adus-o la un nivel pe care ni-l putem doar imagina. În timp ce priveam bombardierul, care părea atât de real și material, încât credeam că l-aș puea atinge, mă gândeam la scenariile posibile. Dacă această proiecție ar fi la 300 metri înălțime? De unde ar ști cineva că este doar o iluzie? Nava luminoasă din Phoenix văzută de 10.000 de oameni a fost primul test public al proiectului Sky Beam. Au avut un succes peste așteptări.

În octombrie 1938, Orson Welles a citit la radio scenariul „Războiul lumilor” publicului american. Prezentarea a fost atât de realistă încât o mare parte din populație a intrat în panică. Oameni îngroziți s-au îmbulzit să părăsească oașele în masă. America s-a lăsat păcălită ușor, cu mijloace foarte simple.

Pentru a amplifica această reacție, cei care conduc cu adevărat, nu doar în țara noastră, ci în toate țările, și care sunt la originea procesului de depopulare, au formulat etapa finală a planului lor sinistru. În anul 2024, un eveniment global va schimba cursul viitorului umanității. Lumea va asista la o „invazie” extraterestră masivă. Mii de nave proiectate holografic vor acoperi cerul, semănând panica în oamenii din toată lumea. Navele militare reale infiltrate printre holograme, vor provova de fapt distrugerile din zonele respective. iar ca urmare a haosului ce va urma se va forma imediat un guvern mondial, fără ca oamenii să opună vreo rezistență. Aceasta va fi Noua Ordine Mondială. După aceea toate popoarele vor fi condamnate la sclavie și depopulare accelerată.

Acestea fiind zise, singura speranță de salvare a omenirii este să cunoască și să se răspândească informațiile despre aceste activități și agende secrete.
Rezistați, luptați și cuceriți acest inamic înșelător!
Acționați acum, căci umanitatea se apropie rapid de ultimile sale zile!

În concluzie, din această mărturie reținem următoarele:dezvoltarea tehnologiilor militare prin inginerie inversă;

  • o treime din „oamenii în negru” sunt ființe extraterestre hibride;
  • în 1954 Dwight Eisenhower a semnat ceea ce este cunoscut drept Tratatul de la Granada cu o rasă de extratereștri cenușii. În schimbul tehnologiilor extraterestre, cenușiii puteau răpi un număr de oameni anual, pentru examene medicale;
  • exista peste 1400 de baze militare subterane pe întreaga planetă;
  • la Summitul Mondial privind Populația din 1994 de la Cairo, unde au participat 160 de țări, s-a semnat un acord care prevedea reducerea populației de la 6 miliarde la 800 de milioane până în anul 2030;
  • proiectul Sky Beam și proiecțiile holografice;
  • în anul 2024, un eveniment global va schimba cursul viitorului umanității. Lumea va asista la o „invazie” extraterestră masivă. Mii de nave proiectate holografic vor acoperi cerul, semănând panica în oamenii din toată lumea.

Bibliografie

[1] https://www.youtube.com/watch?v=oRpn7hfNT08

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.