Zeii sunt printre noi (IV)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Astăzi voi prezenta o cartea care a fost publicată anul acesta și care vine cu informații noi ce schimbă perspectiva privind fenomenele aeriene neidentificate. Conform afirmațiilor lui Dan Farcaș „în ultimii trei ani au ieșit la lumină, pentru prima dată în istorie, dovezi atât de solide încât vor schimba, în scurt timp, radical, viziunea tradițională asupra acestui domeniu”. [1, p.7]

OZN-urile zboară pe cer, pot efectua manevre imposibil de explicat prin fizica actuală și au un „comportament inteligent”. Acestea sunt adevăruri pe care militarii le-au știut tot timpul, încă din anii ’40 ai secolului trecut, dar au preferat să le treacă sub tăcere.

Referitor la aceste evenimente, autorul consideră că „s-a produs o întorsătură fundamentală, deocamdată insuficient băgată în seamă”. Pe 16 decembrie 2017 au devenit publice primele filmulețe militare oficiale, despre care Pentagonul a recunoscut că reprezintă obiecte neidentificate.

Luis Elizondo[2], cel care a condus programul de la Pentagon, declara într-un interviu radio următoarele:

„Cred că atunci când vine vorba de OZN-uri, acum ne aflăm în epoca dovezilor. Am ajuns la o mulțime credibilă de martori credibili și, din perspectiva mea, cred că faptul cel mai important, în acest moment, este că observațiile sunt clare, chiar dacă explicația lor nu este.”

O declarație similară a făcut și colonelul Dr. John B. Alexander, în prefața cărții sale: „OZN-uri, mituri, conspirații și realități”, din 2011:

„OZN-urile sunt reale! Fără dubii ele sunt obiecte fizice, de origine necunoscută, care tranzitează Universul nostru. Dovezile care susțin aceste afirmații sunt pur și simplu copleșitoare.”

Dacă oficialii ar recunoaște, chiar și cu jumătate de gură, existența fenomenelor aeriene neidentificate (FAN), ar fi foarte jenant să admită că ceva zboară deasupra teritoriului național, iar aviația militară nu poate face nimic împotriva lui. Și ca să afirmi că OZN-urile sunt de origine extraterestră este și mai complicat, deoarece va cere răspunsul la alte întrebări, legate de originea, natura acestor obiecte și cei care le manevreză. Răspunsul la aceste întrebări ar zgudui lumea pe care o cunoaștem din temelii. Istoria întregii omenirii și a știnței ar trebui rescrise. Cum să împaci evoluționismul și materialismul cu existența extratereștrilor? Ce se va întâmpla cu religiile lumii și cum vor împăca existența extratereștrilor cu propriile dogme?

Religiile tradiționale și-ar vedea amenințate dogmele. Oamenii și-ar pierde încrederea în știință, economia s-ar prăbuși.

Apoi, dacă s-ar accepta că extratereștrii vin din alte universuri paralele, adică din alte dimensiuni (de natură spirituală), atunci oamenii ar înțelege că există o conspirație mondială care ține lumea departe de adevărata istorie a lumii. Nu va fi ușor pentru guverne să justifice păstrarea secretului privind colaborarea cu anumiți extratereștri în vederea impunerii unui guvern mondial și a controlului total. Cine se află în spatele acestui proiect și de câtă vreme și cu ce scop? Care este miza finală?

Din punct de vedere politic și științific, recunoașterea existenței extratereștrilor ar reprezenta un dezastru. Oamenii ar fi șocați să afle că au fost mințiți și manipulați vreme de secole, sau chiar de milenii, de către liderii politici, militari și religioși cu scopul de a preda omenirea unor entități malefice care s-au proclamat „zei” și care în urmă cu 2.000 de ani și-au pierdut mare parte din puterea de influență asupra omenirii.

Printre personalitățile care au dorit o desecretizare , dar au înțeles dificultatea acesteia a fost și Lordul amiral Peter Hill-Norton (1915-2004), amiral cu 5 stele al Marinei Regale, fost șef al Statului Major al Apărării Regatului Unit și fost președinte al Comitetului militar al NATO. El spunea într-o declarație video, postată pe internet:

„În atmosfera noastră există obiecte care sunt, din punct de vedere tehnic, mult mai avansate față de orice am putea noi realiza. Nu avem nici un mijloc de a le opri ca să vină aici și nu avem nici o apărare împotriva lor în cazul în care ele s-ar arăta ostile. Eu cred că guvernele se tem să dezvăluie aceste fapte. Cu toate acestea eu nu cred că oamenii ar intra în panică. Există o posibilitate serioasă că suntem vizitați și probabil am fost vizitați de multă vreme de alte civilizații. Cine sunt ei, de unde vin ei și ce anume doresc să facă, ar trebui investigat ștințific în mod riguros și nu să fie acoperit cu gunoi de publicațiile de scandal”. [1, p.88]

Într-un interviu, Luis Elizondo a declarat:

„Timp de aproape un deceniu am desfășurat un program de identificare aerospațială foarte sensibil, care s-a concentrat pe tehnologii aeriene neidentificate. În această poziție am învățat că fenomenul este într-adevăr real, tehnologia acestor nave depășește tot ce este cunoscul pe Pământ… dar nu știm ce sunt.” [1, p.101]

Cu toate acestea, există multe voci care susțin că fenomenul poate fi de natură demonică. Dar cum să accepți așa ceva în mod oficial, când conform evoluționismului și materialismului lume spirituală nu există?

Cu o altă ocazie, Elizondo mai cerea un pic de răbdare și înțelegere. El credea că vin lucruri bune. Dar vor fi un pic înfricoșătoare pentru unii. Acest fenomen afectează pe toți în egală măsură, deși modul în care interpretăm aceste informații poate diferi, în funcție de viziunea fiecăruia asupra vieții. Însă câți sunt dispuși să recunoască adevărul? De ce să ne facem că nu vedem și că nu înțelegem? Pentru mine, fenomenul este unul demonic.

Dacă scoatem din ecuație aspectele spirituale și demonice ale acestul fenomen, atunci va fi foarte greu ca să-l explicăm rațional și să-l încadrăm în limitele fizicii și teoriilor oficiale. Oamenilor de știință le este frică de aspectele spirituale ale acestui fenomen.

În opinia colonelului John B. Alexander, PhD, împărtășită și de alți cercetători, este că OZN-urile sunt interconectate cu alte fenomene anormale, incluzând experiențe din preajma morții, vizionarea la distanță, psihokinezia, comunicarea cu persoanele decedate și alte fenomene stranii, care nu au ce câuta la locul respectiv. Jacques Vallee pe baza datelor analizate a ajuns la concluzia că există două straturi ale fenomenului OZN. Există o componentă fizică (adâncituri în pământ la locul aterizării, materiale care cad din OZN-uri, radiații etc.), dar și una ne-fizică (OZN-uri care au fost văzute trecând prin munte, schimbarea dimensiunilor și reconfigurarea formelor etc.). Apoi există un efect de inversiune topologică, în cazul în care o navă ar putea fi de 3 metri diametru exterior, dar de 12 metri lățime în interior. Acest efect folosește nava doar ca un instrument de conectare între Universurile paralele, unul material și altul spiritual.

Un alt fenomen interesant. Faptul că, în întâlnirile OZN, mai mulți martori oculari, stând aproape unul de celălalt, au raportat fecvent că au văzut evenimente foarte diferite, dovedește cu mare probabilitate faptul că fenomenul OZN este capabil să distorsioneze percepția umană, ceea ce face ca relatările martorilor oculari ai întâlnirilor OZN să fie tratate cu multă atenție și precauție. În literatura de spiritualitate găsim multe asemenea exemple de halicinații, sau distorsiune a percepțiilor simțurilor.

De pildă, există multe relatări de trecere dintr-un univers în altul, sau din lumea materială în cea spirituală în timpul visului și revenirea în lumea materială cu dovezi materiale aduse din lumea spirituală.

Mulți creștini și teologi ar fi tentați să creadă că existența fenomenului OZN și a „extratereștrilor” nu poate fi împăcată cu spiritualitatea creștină și merg pe varianta ori – ori. Pentru unii ca aceștia sau dogmele sunt adevărate și nu există extratereștri, sau există extratereștri și OZN-uri, iar dogmele sunt eronate. Acesta este un mod de abordare îngust și superficial.

Se întâmplă ca un om care a crezut o viață întreagă într-o lume simplă, frumoasă, pe de-a-ntregul explicabilă, prin știința învățată la școală și prin religia în care a fost crescut, să fie confruntat brutal cu dovezi solide care contrazic convingerile sale. Dacă nu va putea respinge aceste dovezi, mintea sa se va bloca. Nu va mai fi capabil de răspunsuri și de acțiuni raționale. În cel mai bun caz, va nega realitatea cu care se confruntă, îi va găsi explicații aberante și, dacă va putea, se va strădui să o uite cât mai repede.

În concluzie, din decembrie 2017, s-a produs o schimbare majoră în modul în care este privit subiectul. Este cea mai mare schimbare în cei 40 de ani de când urmăresc fenomenul.

Bibliografie

[1] Dan Farcaș, OZN azi – Pentagonul recunoaște: fenomene aerospațiale neidentificate: mărturii, dovezi și confirmări oficiale, Editura Dharana, București, 2020.
[2] Luis Elizondo a absolvit, în 1995, Universitatea din Miami, apoi s-a alăturat Armatei și a fost antrenat să fie spion militar. A lucrarat 22 de ani, ca ofițer de carieră, în domeniul informațiilor, în Departamentul Apărării, deținând înainte autorizații de securitate și participând la misiuni de contrainformații secrete.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *