Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 18

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 07.12
Iată că am ajuns și în ziua 18 de post numai cu apă. Mă simt excelent! Am băut până la această oră 0,5 litri de apă. Tensiunea este 103/70, iar pulsul 71. Greutatea este 91,1 kg. Ca să evit senzațiile de amețeală trebuie să beau mai multă apă. În timpul nopții și dimineața este destul de rece. Astă noapte a coborât până la 11 grade Celsius.

Voi începe ziua cu ascultând „Minutul cu Maxwell”, despre extinderea influenței. John a ales să scrie pentru a-i ajuta pe oamenii pe care nu-i va întâlni niciodată personal. Pentru a influența oamenii la care nu poate ajunge altfel. Asta a făcut și cu mine. Nu m-a întâlnit personal, dar a reușit să mă ajute și să mă influențeze. Îi datorez mult.

Același lucru am ales și eu cu mulți ani în urmă. Cred că sunt de atunci 40 de ani. Eram elev când am visat să fiu autor și editor. Și, iată, am ajuns editor și autor. Ca și John, îmi doresc să ajung la oamenii pe care nu-i voi întâlni niciodată. Editez cărți rare și prețioase pentru a-i ajuta pe oameni să crească duhovnicește, să se apropie mai mult de Dumnezeu și de semeni.

De când a apărut internetul la noi, am lucrat mult la construirea unei biblioteci digitale teologice. Chiar așa s-a numai primul meu proiect digital „Biblioteca Teologică Digitală”, care a reușit cuprindă pentru 250 de cărți digitalizate și OCR-izate. Un alt proiect care s-a bucurat de succes a fost „Bibliotheca Patrum” care în prezent cuprinde peste 60 de volume din scrierile Sf. Părinți.

Al doilea cuvânt a lui John este despre concentrate. Când te concentrezi pe ceea ce vrei să faci, începi să ai energia necesară pentru a face acel lucru. O persoană distrasă nu are energie. Și când ajunge la lucrul pe care trebuie să se concentreze, nu are energia necesară pentru a o investi acolo. Dar când o persoană decide asupra acelui lucru pe care îl va face și își concentrează asupra lui gândirea, perspectiva și acțiunile, energia începe să inunde viața dintr-odată. De ce? Pentru că lucrul asupra căruia te concentrezi și pe care dorești să-l realizezi, odată ce îți este clar, începe să te umple de energie, iar tu începi să vezi posibilitatea de a-l face să se întâmple.

Așadar, care este ținta ta? Care este scopul tău? Oricare ar fi, concentează-te asupra lui. Apoi energia va veni și ea.

Am verificat cel mai evident acest lucru anul trecut, când în două luni am, pornind de la o idee, am realizat CD-ul „Cuvinte de suflet”. Nu era planificat dinainte. Când mi-a venit idee,a în iulie anul trecut, am început să o pun imediat în practică. Iar în două luni ideea s-a materializat. De atunci am mai scris și editat cartea „Puterea vindecătoare a postului” și am finalizat și editat cartea „Civilizații străvechi pierdute”.

În continuare voi lucra la generarea frecvențelor pentru tratarea unor afecțiuni mai întâlnite. În aceste zile de post m-am apropiat de terapia prin sunete și mi-a venit ideea de a materializa acest lucru într-un fel, mai exact prin editarea unui CD care să conțină informații despre terapia prin sunete și fișierele audio cu secvențele de frecvențele corespunzătoare afectiunilor pe care le pot trata.

Acum este o idee, dar sper ca în două luni să devină realitate, mai ales că oamenii au mare nevoie de așa ceva. Viitorul aparține medicinei energetice.

ora 17.14
Pe la 12.00 am luat o pauză de două ore, apoi am continuat lucrul. Am lucrat până acum iau o pauză pentru a face o plimbare și a-mi odihni ochii. Am băut 3,5 litri de apă.

ora 17.51
Am făcut o plimbare de 30 minute, iar acum voi continua lucrul la o carte despre terapia prin sunete. Îmi doresc ca această idee să se materializeze în două luni de zile.

ora 23.30
Iată că a trecut și ziua 18 de post numai cu apă. Am reușit să beau 5,5 litri și voi ajunge la 6 litri. La această oră mă simt excelent! ȘI am energie ca să continui lucrul. Până la această oră am lucrat materializarea noii idee care mi-a venit, aceea de a scrie o carte despre terapia prin sunet, la care să adaug și un CD. Tensiunea este 107/67, iar pulsul 66. Tensiunea este mică deși am băut 5,5 litri de apă. Pulsul a scăzut, dar asta este bine.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *