Revenirea după un post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 3

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 12.29
Astăzi m-am sculat la ora 07.15. Mă simt excelent! Am început ziua cu lucrul la linux. Am avut o problemă cu bootarea sisemului, dar am rezolvat-o. Am instalat un bootloader din windows si am reușit să accesez sistemul de operare linux instalat ieri. Apoi am instalat câteva aplicații de care am nevoie și acum încerc să le setez.
Am băut până la această oră 1,5 litri de apă.

ora 18.38
Timpul trece foarte repede. Am mâncat roșii cu ulei de măsline. Niște roșii foarte gustoase. Apoi m-am odihnit un pic. Acum ascult „Minutul cu Maxwell”, despre inteligența emoțională. Coeficientul de inteligență este ceea ce știu, adică fapte și cifre, dar inteligența emoțională este ceea ce știu despre oameni. Cu cât îmi măresc mai mult inteligența emoțională, cu atâi mai bine mă înțeleg cu oamenii. Dacă vei prețui oamenii mai mult decât ai făcut-o vreodată, dacă vei crede în oameni mai mult decât ai făcut-o vreodată și dacă vei face un efort pentru a te conecta cu oamenii mai mult ca oricând, vei face salturi mărețe în ceea ce privește inteligența emoțională. Reține că oamenii au nevoie de tine, iar tu ai nevoie de oameni. Cu cât te înțelegi mai bine cu ei, cu atât mai bună va fi viața ta.

ora 22.30
Ascult din nou „Minutul cu Maxwell”, despre modestie. Modestia este adesea înțeleasă greșit. Mulți oameni consideră că modestia înseamnă să te subestimezi. Modestia nu este așa ceva, aceea este doar o imagine de sine slabă. Modestia înseamnă să te înțelegi pe tine însuți, să fii destul de liber și de sigur să spui că faci unele lucruri bine iar pe altele nu le faci chiar bine. Înseamnă să-ți recunoști cu adevărat punctele forte și pe cele slabe și apoi să fii în stare să fii atât de sigur încât să-ți recunoști slăbiciunile și să permiți altor oameni să vină alături de tine. Pentru că o persoană modestă este una care caută sfaturile altor oameni, cere ajutorul, pune întrebări și înțelege. Căci ceea ce înveți după ce le știi pe toate contează cu adevărat. O persoană care nu este modestă este una care știe tot și nu învață nimic, dar o persoană modestă mereu rea să învețe după ce le știe pe toate.

Și această zi atrecut repede. Cât ai ce face, ziua trece foarte repede. Până la amiază am lucrat la rezolvarea sistemului de operare linux și instalarea unei aplicații, iar apoi m-am odihnit. Am lucrat un pic și la carte.

Astăzi a ajuns dispozitivul Z-Amplifier, pe care am dat 300$ plus taxele vamale de 366 lei. Astăzi l-am pus la încărcat, iar mâine îl voi testa.

Astăzi am mâncat roșii, iar pe seară am mâncat un borș de legume. Mă simt excelent! A fost sâmbătă și m-am odihnit mai mult, însă voi recupera în zilele ce urmează.

Meniu ziua 3

– roșii + ulei de măsline
– borș de legume

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *