Înger rus – Otroc Veaceslav (III)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Voi începe articolul de astăzi cu o scurtă recapitulare a învățăturilor reținute din mărturia dată de Otroc Veaceslav, conform relatărilor mamei sale.

Iată ce reținem din primele două episoade:

Despre vremurile pe care le trăim
– trăim vremurile lui Antihrist.

Despre dreapta credință
– spovedania și împărtășania sunt arme puternice împotriva lucrării demonice,
Biblia este autentică și integrală ajunsă până în zilele noastre,
– unde există Biblia, literatură duhovnicească, unde se tămâiază, ard lumânări și se citesc rugăciuni, duhurile rele nu rezistă și fug.

Despre știință
– tot ce se învață în sistemul instituționalizat de învățământ este greșit,
– știința este falsificată,
– istoria este falsificată.

Despre dinozauri
– dinozaurii trăiesc sub pământ.
– Dumnezeu va îngădui pentru scurtă vreme ca aceștia să iasă la suprafață și să mănânce pe oameni, ca să rușineze pe oamenii necredincioși.

Despre geografie
– Pământul nu este rotund, iar el este suspendat pe trei stâlpi de stalactite.

Despre timp
– păsările sunt cele care participă la crearea timpului.

Despre extratereștri
extratereștri sunt demoni, iar
– pe Lună există mulți demoni.

Partea a treia este plină de informații interesante. Dintre acestea am selectat o parte pe care le voi reda mai jos.

Slavocica spunea:

„Să nu credeți în extratereștri, nu există extratereștri. Acești extratereștri în care credeți, nu sunt extratereștri, ci demoni obișnuiți. Faceți-vă griji pentru sufletele voastre. Să nu vorbiți cu ei, să nu discutați cu ei.”

Copiii cu puteri extrasenzoriale sunt pregătiți special pentru a lua conducerea în viitor. În Israel selectarea copiilor indigo se face după anumite programe secrete. În Franța sunt trecuți într-o bază de date specială, iar după școală ei pot studia pe banii statului în orice facultate din lume, cu condiția de a se întoarce în țară.

Întrebat de mama lui: „Slavocica, dar tu de fapt cine ești?”

El mi-a spus:

„Mămico, când vor găsi cartea cu proorocii în Lavră, atunci veți afla.”

El spune:

„Mămico, energia demonică, sub forma unor cheaguri, vin de sus și cu mare viteză înceară să intre în om. Ei încearcă orice fel de căi pentru a intra.”

Asta a spus Slavocica, că ei vor folosi orice modalități pentru a intra în om. Și această energie întunecată sub formă de cheguri, mereu atacă pe om, iar când ei nu pot intra… când sunt atacuri atât de puternice, oamenii simt o durere bruscă.

El zicea:

„Și nu doar o durere la tâmplă, așa cum o ai acum, ci în orice loc din corp. Oamenii pot să simtă dureri la spate, pe umăr. La fel cum tu ai această durere bruscă din zona tâmplei.”

Slavocica spunea că oamenii nu trebuie să se certe. El spunea că aceste duhuri rele la nivelul cel mai de jos, înjură foarte mult, iar înjurătura este modul lor de a trăi. „Și cât de mult mă înjură mămico, cât de mult înjură.”

Avea darul înainte vederii și de a vedea duhurile, care îl amenințau mereu cu moartea.

Despre mișcarea Hara Krisna spunea că este satanică.

Mama lui îl întreabă: „Slavocica ce este religia budistă?”
El a explicat că Budda a fost un om obișnuit, dar în el a intrat un duh.
El a zis:

„Să nu crezi acestei religii. Această religie este de la cel rău.”

Și budiștii au cărți despre a doua venire a lui Budda. Ei cred că atunci va începe veacul de conviețuiri pașnice comune. Așa cum propvăduiesc și teosofii și new age-iștii, comuniștii și alții.

Pe acest Budda îl numesc Maitreya. Și în sec. XX new age-istul Benjamin Creme a promovat un Maitreya.

„Catolicii când au făcut inchiziția, i-au făcut multă defavoare lui Dumnezeu. Ei au îndepărtat de la Dumnezeu foartă multă lume și toți preoții din acea perioadă, toți sunt în iad, pentru că au păcătuit foarte mult și din cauza lor au murit foarte mulți oameni. Dar și mai mulți au murit pentru faptele pe care le-au făcut. Oamenii s-au îndepărtat de Biserică, s-au îndepărtat de Dumnezeu.”

„Mahomed a fost prooroc, dar nu tot ce spun musulmanii a spus Mahomed. Iar musulmanii greșesc profund când îi numesc pe ortodocși necredincioși. Ei consideră că înțeleg corect Scripturile, dar nu este așa. Corect o înțeleg creștinii. În Biblie este scris tot adevărul, iar Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu.”

În Biserica Ortodoxă se află tot adevărul. Biblia a ajuns corectă până în zilele noastre și totul în ea este adevărat. Pe cruce Domnul a suferit ca om, a suferit cumplit. Chinurile au fost foarte reale, suferințele erau foarte reale.

Despre rai și iad

Slavocica spunea că dracii urăsc oamenii pentru că ei nu știu care dintre oameni se poate răzgândi, își poate reveni, și se poate adresa lui Dumnezeu. Pentru că Dumnezeu, cu oamenii sfinți împlinește numărul celor căzuți din cer. El spunea că demonii îi urăsc pe toți oamneii, iar discuția cu ei este foarte periculoasă.

Săpăm și distrugem pământul. El a spus că nu avem voie să facem asta, pentru că dracii se străduiesc să ajungă la noi, iar noi mergem spre ei. Le ușurăm accesul la suprafață.

Slavocica a spus că acolo sunt mulți. A spus că acolo sunt un fel de vizuini.

„Mămico, la intrarea în iad se află un fel de tunel negru, mergi prin acea trecere întunecată unde este întuneric. Apoi, într-adevăr, ca în poveste, se taie cu acea secure, oamenii sunt trași în lanțuri, există cazane. Cum se spune în viețile sfinților așa este și în realitate. Asta este la intrarea în iad.”

Unde este Stalin. Slavocica mi-a explicat:

„În iad, există un loc unde curge apă fiartă, iar oamenii unii stau până la călcâie, – el spunea și eu mă gândeam: o, până la călcâie -, alții până la genunchi, alții până la piept, iar Stalin este scufundat complet în această apă clocotită. Și dacă el sau alții ar încerca să ridice capul, atunci, acești draci, cu furcile îi scufundă înapoi cu capul. A spus că în acel loc sunt foarte multe suflete ale oamenilor păcătoși și demonii sunt mulți. El zicea că ei își fac treaba, desigur cu asprime și răutate. Pe cine iese din foc îl împinge în foc, pe cine iese din apă clocotită, îl scufundă iar.”

A spus că în iad este un loc unde stăpân este viermele și sunt foarte mulți viermi. A spus că viemele este foarte deștept și aude foarte bine. Dacă cineva merge de unul singur pe drum …, este un astfel de drum cu gropi, nebetonat, este moale, prăfuit, dar e un drum bun. Și zicea că dacă cineva merge singur de la un sat la altul, acest vierme aude foarte bine. El iese, omul este luat prin surprindere, el nu este pregătit să se întâlnească cu așa ceva. El crede că nu mai este nimeni pe planetă… și viermele îi trage de vii. El îi mănâncă, îi înghite. Uneori îi trage pe cei decedați, dar asta se întâmplă foarte rar. Acest vierme este din iad, el acolo trăiește și de regulă îi atacă pe oamenii neprotejați pe cei necredincioși.

Iar alți viermi intră în ochi, în nas, urechi și în general se târăsc pe tot corpul uman. Omul resimte o durere insuportabilă, zicea că este foarte dureros.
Sunt unele locuri unde oamenii stau în întuneric.

„Dacă omul nu este unul rău, dar nu merită nici raiul, el se află în iad, pur și simplu stă într-o cameră întunecată și nimeni nu îl chinuie. El pur și simplu se află în întuneric veșnic.”

„Eu am mers în urma ei (o cunoștință care murise) și a nimerit în iad. Eu m-am dus după ea și primul lucru care a apărut era un coborâș, într-un hol întunecat ca o vizuină. Apoi am mers mai departe după ea. Acolo ardeau focuri, fierbeau cazane, păcătoșii sunt târâți cu toată puterea cu diferite legături. Eu am ajuns până în acel loc, iar ea a mers mai departe. Mie mi se făcuse frică și m-am întors.”

Despre cer nou și Pământ nou

Spunea la puțini oameni că planeta noastră Pământ odată cu venirea Domnului nostru Iisus Hristos va fi ca un rai. Vorbind despre planetă , se înțelege că și raiul arată astfel. pentru că spunea că Dumnezeu va sădi raiul din nou. Oamenii care nu L-au trădat pe Dumnezeu îl vor ajuta. El a spus că planeta noastră Pămât va fi în totală siguranță pentru viață. Omul se va schimba, iar când sufletul omului pleacă în acel loc, primul lucru pe care îl vede, este o iarbă verde, frumoasă, ce se mișcă în adierea vântului, cu flori… și așa povestea mai departe. El m-a rugat… sunt unele lucruri care nu trebuie povestite oamenilor.

A spus că Pământul va fi restaurat de Domnul, de îngeri. Când vor fi mari scufundări de pământ… Spunea:

„Mămico, îngerii duc porțiuni imense de pământ pe cer, iar dacă omul s-ar uita, ar vedea că pe cer efectiv zboară pământ. Și aceste surpări le vor umple, vor nivela pământul. Pământul va fi foarte frumos, superb, dar altfel. Și omul va fi altfel. Pe Pământ se va putea trăi în siguranță. Apa va fi curățată. Apa va fi într-atât de transparentă că la mari adâncimi se va vedea fiecare pietricică. Iar omul va primi alte calități. El nu va mai fi la fel.”

Spunea că oamenii nu vor mai avea nevoie de niciun transport pe planeta restaurată. Transportul nu va mai fi necesar pentru că ei înșiși într-un anumit fel – nu am întrebat cum – se vor deplasa cu mare viteză. Iar comunicarea… noi acum ne înțelegem prin cuvinte… nu va mai fi necesară. Omul îl va înțelege pe alt om și fără cuvinte.

În general planeta va fi sigură și foarte frumoasă cu Dumnezeu. Aerul de pe planetă va fi curat, pământul va fi frumos, nu vor mai exista boli, iar omul va fi cu Dunezeu pentru veșnicie. Planeta, după cum a fost înțeles Slacocica de mama sa, va fi raiul.

Diverse sfaturi

Slavocica a recomandat, la toți copiii care trăiesc în zone cu radiații, să bea câte un pic de vin Kagor. Apoi a recomandat să se mănânce tot ce este roșu: căpșuni, roșii, mere roșii și nu este recomandat să se mănânce banane. (Bananele sunt tratate cu gaze.)

El spunea că cristalul este cel mai curat material pentru apă potabilă. Și argintul este foarte bun. Recomanda ca această apă să nu o fierbi. Apoi este bine să mai stea și apoi să o bei. El spunea că apa fiartă este o apă moartă. Apa este vie și trebuie băută nefiartă.

Slavocica a spus că cei cu boli de sânge nu este trebuie să mănânce nici un fel de nuci. Celor cu boli de sânge le recomanda să mănânce tot ce este roșu.
Roșii murate… el recomanda ca măcar o roșie pe zi trebuie mâncată. „Mămico, trebuie neapărat, măcar o roșie murată pe zi.” El zicea că în sezonul coacerii roșiilor trebuie mâncate foarte multe roșii.

Zicea că în nici un caz nu trebuie să mănânci conserve de carne, niciun fel de conserve de pește, nimic conservat, nici un fel de ciuperci conservate. El nu recomanda să mănânci produse conservate. el recomanda să mănânci totul viu, natural.

Afirmațiile acestea nu trebuie să ne mire deloc, dacă ne gândim că toate conservele sunt pline de E-uri, iar altele contaminate intenționat.

Este bine să mănânci cât mai multă sfeclă roșie și cât mai multă varză. În general recomanda legume.

Laptele nu-l recomanda nimănui, pentru că vacile sunt bolnave.

Nu recomanda acupunctura pentru că cu cât se practică mai mult pe om cu atât punctele respective se atrofiază. Apoi nu vor mai funcționa. Și a mai spus că masajele sunt dăunătoare pentru om. Pentru că acestea sunt însoțite de meditație iar pentru un creștin, acestea pot fi un pericol de moarte. Iar dacă omul este un simplu maseur și face masaj altui om, spunea că cel dintâi îi ușurează suferințele celuilalt, însă în el, în maseur, toate acestea se măresc asemenea unui bulgăre de zăpadă. Cu alte cuvinte preia suferintele celui pe are îl tratează. În acest caz a recomandat ca să se ungă degetele cu puțin ulei sfințit.

Slavocica nu recomanda tehnicile de respirație orientale.

Este foarte periculos pentru om manipularea respirației și nu este voie să o practici în niciun fel.

Informațiile acestea au fost redate în ordinea în care apar în filmul documentar.

Ce spune despre iad, rar mai auzi astăzi de la vreun preot. Dar cuvintele sale îmi aduc aminte de ceea ce am citit în cartea „Ușa pocăinței”, pe care am citit-o prima dată în anul 1982 și pe care apoi am copiat-o de mână. Am pregătit-o pentru tipar de mulți ani, dar încă nu am reușit să o tipăresc.

Cred că îmi voi face timp să o corecte și să o pregătesc pentru a o tipări cât mai repede.

Urmăriți filmul și meditați la aceste informații.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, inger rus, Istorie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

7 răspunsuri la Înger rus – Otroc Veaceslav (III)

 1. cristina spune:

  Multumesc foarte mult. Mi s-au confirmat drept veridice anumite experiente.

 2. cristina spune:

  Am terminat filmul de vazut. E cutremurator. Dar copiii veacului acesta nici nu vor sa se uite la asa ceva. Daca ar vrea sa priveasca, poate li s-ar trezi constiinta si si-ar pune intrebari. Cand aveam vreo 5-6 ani am vazut pictat pe peretii bisericutei de cartier scene din iad, cu draci cu furci, care fierbeau oameni in cazane clocotind si m-au impresionat. Cand s-a refacut pictura bisericii, dar nu numai aici, ci si in alte biserici, aceste scene au disparut complet , ca sa nu ofenseze privirile si sa trezeasca constiinte, locul lor fiind luat de chipuri de sfinti .

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Din păcate așa este. Și asta se numește cenzură. În Biserica Ortodoxă cenzura se practică de zeci de ani sub presiunile ecumeniștilor și a evreilor. De zeci de ani studenții teologi, viitori preoți, sunt învățați să nu vorbească despre iad și chinurile de acolo, ci doar despre „iubire” și orice altceva, dar nu despre iad.

 3. cristina spune:

  Tot aici, este interesant de la min 1:42:40 pana la min 1:44:10, cand se spune despre prigoana dezlantuita impotriva lui Otroc de duhurile rele si de oamenii care slujesc acestor duhuri, inclusiv cler, nu doar mireni. O credincioasa este intrebata de un preot la sfarsitul slujbei, daca ea este cea care il proslaveste pe Otroc si ii spune sa nu se impartaseasca si o scoate afara din biserica. Acesta este razboiul nevazut al duhurilor rele pe care Slavocica il vedea , dar si vizibil in planul real prin actiunile oamenilor care slujesc acestor duhuri. Odata Slavocica povestea mamei despre doua duhuri mari rele, care se luptau in spitalul unde era internat.

 4. cristina spune:

  Parinte, stiti cumva daca s-au descoperit proorociile din Lavra ? Slavocica a spus ca atunci cand se vor descoperi proorocirile din Lavra veti afla cine sunt si va veti speria foarte tare, apoi va veti linisti si pe urma va veti mandri toti cei ce l-ati cunoscut pe Slavocica.

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Caut si eu informatia, dar pana acum nu am auzit de o asemenea descoperire. Sau poate nu s-a facut publica.

 5. cristina spune:

  Multumesc. In discutia sa cu un Parinte, mama lui Slavocica a spus : „Sensul vietii sale, din cate l-am inteles pe Slavocica, Parinte, a fost sa avertizeze oamenii sa nu-l tradeze pe Dumnezeu si ca se poate supravietui. Iar in curand totul se va sfarsi si Dumnezeu va veni in ajutor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *