Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XIII)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Cu fiecare carte nouă pe care o citesc constat că toți autorii au ceva în comun: atacă religiile, inclusiv creștinismul și promovează un spiritualism non-religios, de factură gnostică. Oricât de senzaționale și de „veridice” ar fi informațiile, totuși te întrebi, cu ce rămân cititorii în urma lecturii? La ce le folosește să cunoască „secrete” bine păzite, dacă în același timp îți pierzi credința?

De multe ori m-am întrebat, de ce asemenea cărți senzaționale sunt lăsate să fie publicate? Este drept că unii autori au plătit cu viața îndrăzneala de a face publice o parte din aceste sercete bine păzite. Astăzi este aproape imposibil să mai cenzurezi circulația informațiilor, însă le poți ascunde într-o mulțime de informații balast, sau le poți folosi pentru distrugerea religiilor.

Este drept că toate religiile politeiste au aceeași origine, iar zeii indiferent de ce nume poartă, sunt aceiași, dar nu poți amesteca creștinismul cu celelalte credințe și religii.
Ideea care se promovează este una de factură gnostică, veche de 2000 de ani, conform căreia Dumnezeul Vechiului Testament este altul decât Dumnezeul Noului Testament, iar Șarpele este civilizatorul, eliberatorul omenirii.

Fără cunoașterea gnosticismului acest subiect nu poate fi înțeles decât superficial.

În perioada care a trecut de la publicarea ultimului articol am continuat cercetarea acestui subiect. Am citit mai multe lucrări dintre care amintesc pe cea a lui Jan van Helsing, Să nu atingi această carte și pe cea a lui Radu Cinamar, „Misterul din Egipt. Primul tunel”. Nu sunt cărți de povești, ci cărți care conțin informații foarte interesante. Voi încerca să le prezint pe scurt.

Jan van Helsing este un personaj real. Cu ani în urmă când i-am citit cartea în care prezintă noua ordine mondială am avut impresia că numele folosit este un pseudonim. Nu este de mirare dacă ne gândim că unele din cărțile sale sunt interzise în Germania. Autorul este o persoană care a călătorit în toată lumea și a întâlnit oameni care i-au împărtășit o mulțime de informații secrete sau prea puțin cunoscute de publicul larg. Ideea este că informațiile nu și le-a luat din cărți, ci din dialogurile cu persoanele cunoscute pe parcursul călătoriilor sale. O altă parte din informații a primit-o din lumea spiritelor. Concluzia finală la care am ajuns este aceea că și el promovează un spiritualism de tip new age. Viziunea sa asupra lumii este una gnostică.

Cunoaște foarte bine subiecte privind organizațiile oculte, rosicrucienii, templierii, masoneria, guvernul secret nu din cărți, ci din discuții cu membrii ai acestor organizații. Deși scoate în evidență latura malefică a celor care vor să impună noua ordine mondială, guvernul mondial și o religie unică, opiniile sale despre lume și religie sunt gnostice, conform cărora Dumnezeul Vechiului Testament este altul decât Dumnezeul Noului Testament.

Pot spune că mare parte din literatura de dezvoltare personală, terapii alternative, istoria civilizațiilor antice și a religiilor, sau cele ce prezintă noile cercetări din domeniul științei și tehnicii promovează vechile idei gnostice îmbrăcate într-o nouă haină terminologică. Se lasă impresia că Biserica a contrafăcut adevărul istoric și ar fi ascuns informațiile despre adevăratele origini ale vieții și omului pe pământ.

Autorul amintește despre experimentul Philadelphia și cercetările privind „călătoriile în timp” între care putem găsi și informații noi, pe lângă cele pe care le găsim oferite de Ray Cummings în cartea „Călătoria în timp și experimentul Philadelphia”. De asemenea vine cu informații privind bazele secrete subterane, așa cum le prezintă și Richard Sauder în cartea saBaze subterane secrete. Sauder își bazează afirmațiile pe documente declasificate și pe propriile cercetări întreprinse. Se abține de la a face speculații.
Aceste baze subterane sunt de mai multe tipuri. Unele aparțin guvernului SUA sau armatei, altele aparțin unor mari corporații. Apoi, unele sunt laboratoare secrete de cercetare pentru proiecte negre, altele baze militare, iar altele adăposturi pentru guvernul secret în cazul producerii iminente a unor cataclisme planetare. Printre acestea ar exista și baze subterane construite în colaborare cu o civilizație ET malefică, micii cenușii, în care au loc experimente privind clonarea umană și crearea unor ființe hibrid programabile, un fel de roboți biologici. Asemenea informații am întâlnit și la alți autori. Sursele de informare sunt diferite.

Ce am aflat nou la Jan van Helsing este faptul că în peșterile din Himalaya, în locuri bine ascunse, ar exista ființe aparținând unor rase și civilizații străvechi de mult dispărute, care se află într-o stare pe care asiaticii o numesc „samadhi”. [p.46-52]

În ce privește istoria biblică, Helsing promovează interpretarea gnostică pe care o cunoaștem de 2000 de ani din scrierile apologeților creștini. Gnosticismul nu a dispărut niciodată, ci doar s-a retras în subteranele istoriei, și a fost dus mai departe de către organizații și grupări oculte, cu scopul de a păstra cunoașterea deținută de reprezentanții religiilor păgâne. La fel ca și Zacharia Sitchin sau Erich von Daniken lasă să se înțeleagă că omenirea ar fi creația zeilor extratereștri despre care s-ar fi găsit informații pe tăblițele sumeriene [p. 57-68].

Helsing mai prezintă niște informații care dau de gândit. Conform acestor informații ar exista de multă vreme acorduri secrete de colaborare între puternicii acestei lumi și ET. Asemenea informații a primit de la un agent al serviciului sud-african de informații [p. 69-71], conform căruia ființe reptiloide exploatează anumite materii prime în zone pustii din Africa. Informații asemănătoare a primit de la prietena unuia dintre cei mai bine plătiți avocați din America. Din această mărturie reiese că o familie influentă, ce are o proprietate în apropiere de orașul Houston, are contacte periodice cu o rasă extraterestră de oameni-șopârlă. despre asemenea ființe aflăm amănunte interesante de la dr. Corado Malanga, despre care urmează să discutăm.

De asemenea, autorul este în temă cu tehnologiile de zbor antigravitațional construite în Germania în timpul celui de-al doilea război mondial. După război tehnologia a fost confiscată de americani și dusă în zone precum vestita Arie 51, unde cercetările au continuat. Despre navele de zbor Haunebu și Vril amintește și Dan Davis în cartea sa Securitatea națională. Conspirația.

Legat de subiectul nostru, Helsing mai amintește de descoperirile făcute de cavalerii templieri la Ierusalim, în peșterile de sub muntele Templului. Se afirmă că templierii ar fi găsit pe lângă multe bogății și documente foarte vechi, de origine atlantă, ce conțineau informații despre cunoștințele și tehnologiile deținute de vechea civilizație, precum și despre geometria sacră. Pe toate acestea le-au transportat în Franța într-un loc secret. Cu alte cuvinte, cunoștințe pe care astăzi le încadrăm în rândul ocultismului, magiei, vrăjitoriei, astrologiei, alchimiei și ale kabalei. Templierii erau capabili să ia contact spiritual cu alte ființe, indiferent dacă se materializau sau nu în corpuri fizice, pe care astăzi le numim extraterestre și care în trecut se numeau ființe demonice. Mai multe amănunte despre acest gen de contacte pot fi găsite în cartea „OZN eterice” scrisă de bine cunoscutul ufolog român Florin Gheorghiță.

Se încearcă crearea unei opoziții între învățătura Bisericii despre lumea spirituală și aceste cunoștințe secrete vechi de milenii. Părerea mea este că extratereștri de astăzi sunt demonii despre care aflăm din literatura de spiritualitate creștină. Din păcate, astăzi oamenii află mai multe despre extratereștri și tehnologiile lor decât știu despre demoni și tehnicile lor de manifestare și înșelare. Faptul că în literatura ufologică citim despre ființe extraterestre materializate și nave cosmice poate crea împresia că sunt altceva decât demonii despre care citim în literatura de spiritualitate creștină și care sunt prezentați ca ființe spirituale.

Autorul mai prezintă și fabulațiile gnostice privind viața lui Iisus, colportate astăzi în toate mediile masonice ca un adevăr incontestabil. Vom vedea că același lucru îl face și Radu Cinamar în cartea amintită mai sus. Încep să cred că scopul acestui gen de literatură este acela de a submina încrederea în credința creștină.

În continuare prezintă informații despre instituirea unei noi ordini mondiale luciferice, cu un guvern mondial și o religie mondială, o societate fără „bani lichizi” și în care oamenii sunt controlați total prin intermediul tehnologiei, așa cum prezenta Zbigniev Brzezinski încă din anul 1970, în cartea sa „Între două ere. Rolul Americii în era tehnotronică”, iar mai nou Texe Marrs în cartea sa „Proiectul L.U.C.I.D. Sistemul de control total cu 666”. Numai cine nu vrea poate spune că nu vede aceste lucruri. Din păcate majoritatea populației este spălată pe creier și „anesteziată” prin tehnici de control mental. Noua ordine mondială este sugerată și susținute de către cine credeți? De extratereștri, adică de demoni.

Și ca învățătura gnostică promovată să fie completă, autorul susține și credința în reîncarnare. Cu asemenea literatură, nu este de mirare de ce tot mai mulți creștini își însușesc o concepție sincretistă de tip gnostic, adaptată noii ere postcreștine în care am intrat. În acest tip de literatură creștinismul este prezentat ca retrograd, iar creștinii ca persoane înguste la minte care refuză să accepte adevărul descoperit de grupările oculte și masonice.

Radu Cinamar este un pseudonim, al unui colaborator al „Departamentului Zero” din cadrul securității statului. Rolul lui este acela de a prezenta publicului român gradual informații extrem de secrete privind trecutul omenirii. Am auzit de mulți ani de cărțile scrise de acest autor, însă timpul nu mi-a permis să le citesc. Am avut până acum alte priorități. Spre sfârșitul acestui an am comandat duuă din cărțile sale. Prima pe care am citit-o este Misterul din Egipt. Primul tunel. Relatează în mare despre construcția enigmatică ce se află sub platoul munților Bucegi, mai exact sub Babele și Sfinx. Informațiile par uimitoare și actractive și par să producă un efect hipnotic asupra cititorului. În fapt, cartea începe cu pomenirea numelui părintelui Arsenie Boca pe prima pagină a capitolului 1, ca mai apoi să amintească de câteva ori de Dumnezeu Tatăl, iar în rest prezintă spiritualitatea orientală, tema reîncarnării, întâlnită și la Jan van Helsing, promovarea ideilor gnostice și atacul subtil la adresa creștinismului și a autorității textului Sfintei Scripturi.

Cartea este presărată cu multe informații „secrete”, care de mult nu mai sunt secrete, pe care le-am întâlnit și la alți autori citați deja. Se amintește despre guvernul secret, masonerie, baze subterane de cercetare, tehnologii de inspirație extraterestră și civilizații străvechi venite din alte galaxii. Se pomenește și de contactul dintre președintele Eisenhower și extratereștri, precum și depre tehnologiile extraterestre foarte avansate copiate de către americani, despre care amintesc col. Philip Corso și William Cooper.

Numele persoanelor amintite în carte sunt schimbate. Dintre toate am identificat pe Edward Snowden care a participat la misiunea secretă din Bucegi, cel care a avut curajul să dezvăluie lumii sistemul de supraveghere totală pus la punct de NSA și CIA. Mai multe despre Snowden puteți afla din cărțile: Edward Snowden, Dosar permanent, Glenn Greewald, Afacerea Edward Snowden și Luke Harding, Dezvăluirile lui Snowden.

Cartea se încheie cu prezentarea versiunii gnostice a vieții lui Iisus. În concluzie, esența cărții este să atace esența creștinismului și persoana lui Iisus.

Iată cum stau lucrurile. Pe de o parte, avem o credință creștină trăită de 2000 de ani de milioane de creștini pentru care și-au vărsat sângele zeci de mii de martiri. Avem mii de sfinți și asceți care au trăi credința creștină și au probat-o cu viața lor sfântă. Avem o bogată literatură de spiritualitate creștină despre carte nimeni nu vorbește, în schimb preferă să se promoveze spiritualitatea orientală și scrierile gnostice.

Pe de altă parte, avem organizații „secrete”, care dețin informații „secrete” despre tehnologii „secrete”. Acestea dețin documente „secrete” despre întâlniri „secrete” cu civilizații extraterestre reptiliene. Există construcții „secrete” realizate de civilizații extraterestre străvechi, în care există o mașină a timpului „secretă”. Există înțelegeri „secrete” cu Vaticanul de a păstra „secretul” vieții lui Iisus și al istoriei omenirii. Din această mulțime de „secrete” se dă publicității cu titlu de adevăr absolut verificat de „mașina timpului” doar versiunea gnostică a vieții „secrete” a lui Iisus.

În realitatea, cititorul este adus în stare hipnotică de o mulțime de informații „secrete” – care sunt cunoscute de creștini de 2000 de ani și pentru care invățăturile gnostice nu sunt nici un secret, doar că se delimitează de ele -, cu scopul de a i se inocula în minte aceste învățături gnostice cu titlu de adevăr absolut.

Ce ni se propune? Să renunțăm la credința noastră creștină verificată de 2000 de ani prin viețile sfinților până în zilele noastre, să renunțăm la învățătura biblică și tâlcuirile Sfinților Părinți, iar în schimb să acceptăm varianta gnostică a unui creștinism esoteric, propus de gnostici încă de acum 2000 de ani, care să ușureze trecerea lumii la noua eră postcreștină și instaurarea noii ordini mondiale cu un guvern mondial și o religie unică, care să venereze pe vechii zei pogorâți din cer.

Bibliografie

[1] Jan van Helsing, Să nu atingi această carte, Editura Antet XX Pres, f.l., 2005.
[2] Radu Cinamar, Misterul di Egipt. Primul tunel, Editura Dacsha, București, 2007.
[3] Dan Davis, Securitatea națională. Conspirația, Editura Antet Revolution, f.l., 2009.
[4] Richard Sauders, Baze subterane secrete, Editura Deceneu, București, 2011.
[5] Ray Cummings, Călătoria în timp și experimentul Philadelphia, Editura Pro editură și tipografie, București, 2007.
[6] Florin Gheorghiță, OZN eterice, Editura Polirom, Iași, 1997.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.