Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 26

ora 07.42
Iată că am început și ziua 26 de post numai cu apă. Ieri am băut doar 4,5 litri de apă și cu toate acestea m-am simțit excelent. Acum la sculare, la mișcări bruște am avut o vagă senzație de amețeală, dar nu deranjantă. Apare doar la mișcări bruște. Tensiunea este 102/68, iar pulsul 74. Greutatea este 88 kg, cu 0,2 kg mai puțin decât ieri. Vremea este frumoasă și se anunță caniculară. În țară guvernanții se agită să crească rata otrăvirilor prin „vaccinare”. Astăzi voi lucra la coperta cărții și la corectură.

ora 12.50
Până acum am lucrat la coperta cărții. Am proiectat câteva modele și rămâne să le completez cu detalii. Afară este foarte cald, insă în casă este bine. Am băut până la această oră 2 litri de apă. În continuare voi lua o pauză pentru un pic de mișcare apoi voi continua lucrul.

ora 14.24
Ca și în zilele trecute am pedalat 5 km în 17 minute și am consumat vreo 76 de calorii. Acum mă apuca de corectura cărții.

ora 22.56
Iată că ziua se apropie de sfârșite. Mă simt excelent, deși dimineață am avut unele senzații de amețeală, dar pe măsură ce am băut apă mi-a revenit. Mă iau cu lucrul și nu am reușit să beau mai mult de 4 litri de apă până acum. A fost o zi încărcată dar plină de spor. Până la amiază am lucrat la coperta cărții, apoi am trecut la corectura cărții și completarea ei cu noi informații.

Închei ziua 26 de post numai cu apă într-o stare excelentă. Voi continua mâine. Toate cele bune!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *