Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XXIII)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Recapitulare (continuare)

Acum să trecem la lămurirea altei dileme. Este real fenomenul OZN sau nu?

După cum ştiţi cercetătorii şi autorităţile neagă existenţa acestui fenomen şi mai ales faptul că ar fi de origine extraterestră. Într-un fel, chiar şi fără să vrea, autorităţile mărturisesc adevărul. Fenomenul OZN nu este de natură extraterestră, ci de natură spirituală, iar conform criteriilor ştiinţei exacte acest fenomen nu poate exista. Aţi înţeles miza? Nici cercetătorii şi nici autorităţile nu doresc să facă public faptul că există o activitate de natură spirituală care se manifestă sub forma fenomenului OZN.

Există OZN-uri? Din datele adunate de-a lungul timpului rezultă că fenomenul este „omnijectiv” – termen inventat de Michael Talbot – adică are caracteristici atât obiective, cât şi subiective, sau altfel spus are atât aspecte materiale cât şi spirituale, non-materiale. Steven M. Greer, cât şi Florin Gheorghiţă, scot în evidenţă faptul că OZN-urile se materializează şi dematerializează, îşi schimbă forma, mărimea şi culoarea şi se comportă de multe ori ca manifestări non-fizice. Şi în acest caz este evident că cercetătorii nu pot accepta existenţa unor fenomene de natură eterică. Din punct de vedere ştiinţific asemenea manifestări nu există.

Sunt aceste manifestări de natură extraterestră sau sunt terestre? Şi una şi alta. Există manifestări „extraterestre”, adică non-terestre, dar există şi vehicole de zbor terestre, vehicole reproduse după cele extraterestre.[1][2][3] Fenomenul este greu de înţeles atât în limitele fizicii newtoniene, cât şi din punct de vedere teologic. Ştiinţa respinge dematerializarea obiectelor materiale, iar teologia respinge materializarea spiritelor, şi nici nu poate explica sau accepta de ce spiritele ar avea nevoie de nave spaţiale.

Conform dezvăluirilor făcute de col. Philip Corso saltul tehnologic făcut de omenire în sec. XX are la bază reproducerea tehnologiei extraterestre recuperată de pe navele prăbuşite. [4] Acelaşi lucru îl afirmă un alt militar, ofiţerul de informaţii Milton William Cooper. [3] Aceeaşi părere o împărtăşeşte şi autorul Jan van Helsing. [5] Lor li se alătură dr. Steven M. Greer care vine cu informaţii culese din alte surse oficiale. El mai face precizarea că această tehnologie a fost confiscată de o grupare ocultă malefică, extrem de periculoasă, care nu se subordonează nici unei structuri ale puterii legitime, şi care urmăreşte să o folosească în scopuri egoiste şi de subjugare a întregii lumii. Scopul final al acestei grupări oculte malefice fiind instaurarea unui guvern mondial şi a dictaturii mondiale. [1][5]

Şi iată pe nesimţite am trecut de la arheologie şi istorie antică la politică mondială. Eforturile elitei mondiale de a institui un guvern mondial nu mai este un secret, ci o politică devenită publică. Ceea ce nu se face public este scopul malefic urmărit. Taina fărădelegii se lucrează în ascuns de 2000 de ani.
Ce este un OZN? Prin OZN înţelegem un obiect sau un fenomen zburător neindentificat, pe de o parte de observator, iar pe de altă parte de autorităţi şi cercetătorii cazului respectiv. Noi ne referim în principal la acele cazuri în care nu s-a găsit o explicaţie ştiinţifică oficială.

Merită precizat faptul că fenomenul OZN este cunoscut de când lumea. [6] Până acum 2000 de ani fenomenul era identificabil de toată lumea şi era înţeles ca o manifestare a prezenţei zeilor. Însă odată cu apariţia creştinismului fenomenul a slăbit în intensitate, dar nu a dispărut complet. Acest fenomen a fost asociat cu manifestările demonice. După separarea religiei de ştiinţă, cercetătorii s-au văzut nevoiţi să nege fenomenul OZN, punându-l pe seama halucinaţiilor, iluziilor sau lipsei de cunoştinţe tehnice şi astronomice ale observatorului. În sec. XX subiescul a devenit secret de stat.

Întrebarea este: de ce s-a ajuns până aici? De ce să constituie acest subiect un secret de stat? S-au lansat tot felul de teorii, multe parţial adevărate, dar nici una nu reuşeşte să prezinte întregul tablou al fenomenului şi legătura sa cu guvernele marilor puteri. Ne place sau nu, subiectul a intrat de multă vreme în atenţia serviciilor de informaţii şi ale armatei. Din punct de vedere militar, fenomenul poate fi interpretat ca un act de violare a spaţiului aerian naţional de forţe străine necunoscute. Secretul s-a adâncit pe măsură ce s-au adunat tot mai multe date şi probe materiale.

Dacă se dovedeşte că există vehicole non-terestre apare o mare problemă, pentru toate statele. De unde vin şi ce intenţie au ocupanţii acestor nave spaţiale? Informaţiile adunate de-a lungul anilor şi devenite publice ne aduc la cunoştinţă că au existat şi există contacte între anumite guverne şi diverse rese de „extratereştri”. [1][3][4][5] Îi numim „extratereştri”, dar de fapt termenul se referă mai exact la fiinţe non-umane, care pot fi extraterestre, dar şi intraterestre, sau din alte dimensiuni ale spaţiului (adică fiinţe spirituale). Am arătat mai sus că pentru noi creştinii aceste fiinţe „extraterestre” sunt demoni. Dacă luăm drept adevărată afirmaţia de mai sus, atunci apare întrebarea, care este natura contactelor dintre elita mondială şi demoni? Ce au ei de pus la cale în comun?

Există asemenea contacte? Nimeni nu recunoaște oficial.

Răspunsul la această întrebare este unul CHEIE, care poate duce la soluţionarea multor altor întrebări. Este o piesă foarte importantă din întregul puzzle. Este o cheie cu care se pot descifra multe alte mesaje din domenii diverse. Îmi vine în minte faptul că organizaţiile oculte, cum ar fi masoneria, arată mare interes pentru cunoştinţele deţinute de vechile civilizaţii. Întreg ritualul masonic este strâns legat de vechile culte de misterii şi de zeii egipteni.[7][8] Îmi vine în minte legăturile NASA cu ocultismul. Pentru mai multe detalii vezi la Richard C. Hoagland şi Mike Bara.[9] De asemenea, îmi vin în minte informaţiile despre legăturile dintre CERN şi anumite ritualuri oculte satanice, prin care se încearcă deschiderea unui portal către alte dimensiuni ale universului, adică comunicarea cu entităţile demonice. Acelaşi lucru l-a încercat satanistul Alester Crowley, Jack Parson, inginer specialist în motoare de rachetă şi L. Ron Hubbard.[9]

Parson era fascinat de multă vreme de magie şi ocultism şi organiza frecvent orgii sexuale în vila sa din Pasadena. Companionul său în numeroase asemenea ritualuri bizare era L. Ron Hubbard, care ulterior avea să formeze „Biserica Scientologică”, care deţine încă o influenţă covârşitoare în Hollywood, chiar şi în zilele noastre.

În acest context nu putem trece cu vederea afirmaţiile unor lideri politici, cum ar fi cea a lui David Spangler:[10]

„Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decât în cazul în care el sau ea vor face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în noua eră cu excepţia în care el va lua o iniţiere luciferică”.
Director al Iniţiativei Planetare, ONU, şi unul din fondatorii curentului New Age.

sau planurile Societăţii Teosofice.

Spre ce ne îndreptăm? Am aflat cu toţii de la George Bush şi M. Gorbaciov. Lumea este îndreptată spre o nouă ordine mondială[11][12][13], aşa cum a prezis şi Societatea Teosofică în sec. XIX. După cum putem observa avem de a face cu istoria, filosofia, religia, tehnologia şi politica. Toate par a fi legate între ele de scopuri comune păstrate secrete faţă de marea masă a populaţiei. Conexiunile şi scopurile sunt păstrate secrete, deşi informaţiile circulă, dar nu pot fi înţelese şi evaluate fără a cunoaşte aceste scopuri comune.

„Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel global. Tot ce avem nevoie este o criză majoră credibilă şi naţiunile vor accepta noua ordine mondială.”
David Rockefeller

David Spangler ne lămureşte ce va fi această nouă ordine mondială, va fi o iniţiere luciferică. Dar asta nu este tot. Constatăm fiecare dintre noi că sub pretextul luptei împotriva terorismului ne îndreptăm spre statul poliţienesc, spre o dictatură mondială, a controlului total, în care se doreşte identificarea biometrică şi cipuirea întregii populaţii din lume, conform directivei ID 2020[14] ale ONU şi Băncii Mondiale.[17] Această intenţie a fost făcută publică în urmă cu câţiva ani de Aaron Russo.[15]

Că guvernul secret care conduce lumea din umbră are scopuri malefice o aflăm şi din declaraţiile lui dr. Steven M. Greer, Jan van Helsing şi Milton Willian Cooper. Scopul? Instituirea noii ordin mondiale şi reducerea populaţiei sub un miliard de persoane. Unii ar zice că este vorba de teoria conspiraţiei. Adevărul este că avem de a face nu numai cu o teorie ci cu o conspiraţie în toată regula.

Henry Kissinger afirma următoarele în New York Times, 28 octombrie 1973:

„Ilegal o putem face imediat. Constituţional va dura puţin mai mult.”
„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantităţi tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate.”
„Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili.”
„Populaţia lumii trebuie să fie redusă cu 50%.”

Un alt exemplu:

„Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliarde care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvată criza populaţiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 % din populaţia lumii este Ebola, deoarece este extrem de letală şi ucide în câteva zile în loc de câţiva ani. Trebuie să creştem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor… Gândiţi-vă la asta… Ştiţi, gripa aviară este bună, de asemenea. Pentru că cel care supraveţuieşte va îngropa nouă.”
Dr. Eric Pianka, profesor de ecologie evolutivă la Universitatea din Texas

La aceste declaraţii am mai putea adăuga şi pe cele ale miliardarului Bill Gates care finanţează campaniile de vaccinare cu scopul reducerii populaţiei.

Suntem oare conştienţi de ce se întâmplă în lume?

Autorii citaţi mai sus, la care putem adăuga pe Erich von Danicken, afirmă că au aflat din surse sigure că fiinţe extraterestre mişună printre noi cu chip de om. David Icke afirmă acelaşi lucru.

Pentru mulţi cititor ai acestor rânduri aceste afirmaţii pot părea neverosimile sau exagerate. Chiar şi mulţi teologi şi preoţi ar fi tentaţi să le considere neverosimile. Adevărul este că Sfinţii Părinţi ne-au transmis în scrierile lor că în vremurile de pe urmă oamenii se vor lupta cu demonii în chip văzut.

Până nu demult cuvintele Sf. Ioan Teologul din Apocalipsa 13 greu puteau fi interpretate. Astăzi însă devine tot mai evident despre ce este vorba şi la ce se referă. Oamenii vor primi un număr unici de identificare (CNP)[16], legat de datele biometrice şi de cu cip RFID, fără de care nu vei exista pentru sistem. Nu vei putea cumpăra sau vinde, sau să te deplasezi fără a avea semnul Fiarei, 666.

Unii teologi afirmă că numărul 666 este unul simbolic, şi că în unele manuscrise apare scris 618 în loc de 666. Pentru ei acest număr nu le spune nimic. Am auzit mulţi preoţi şi teologi făcând afirmaţii absurde. Oare ei nu văd că sataniștii folosesc în ritualurile lor numărul 666?

În timp ce teologii o dau din colţ în colţ şi refuză să înţeleagă simbolistul numărului 666, acesta este legat de ritualurile satanice chiar de satanişti. Sataniştii nu folosesc 618, ci 666. Astăzi vedem numărul 666 (codul de bare) pe toate produsele, ceea ce ne arată că Satan, Lucifer, şi-a însemnat toate lucrurile materiale care aparţin împărăţiei sale.

Nu luaţi aceste cuvinte ca fiind finale, căci voi încerca să vin cu noi amănunte şi argumente, dacă timpul ne va mai permite. După cum putem constata evenimentele se derulează cu repeziciune.

Bibliografie

[1] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns. Informaţii interzise, Editura Daksha, Bucureşti, 2008.
[2] Jan van Helsing, Să nu atingi această carte, Editura Antet, f.l., 2005.
[3] Milton William Cooper, Partea nevăzută a lumii. Societăţi secrete, Editura Elit, Ploieşti, 1998.
[4] Philip J. Corso, The Day after Roswell, Turtleback Books, 1998.
[5] Jan van Helsing, Să nu atingi această carte, Editura Antet, f.l., 2005.
[6] Alfredo Lissoni, OZN. Dosarele Vaticanului, Editura Antet Revolution, f.l., 2006.
[7] Andre Baron, Societăţile secrete şi crimele lor. De la vechii iniţiaţi la francmasonii moderni, Editura Antet Revolution, f.l., f.a.
[8] C. W. Leadbeater, Partea ocultă a francmasoneriei, Editura Herald, București, 1996.
[9] Richard C. Hoagland şi Michael Bara, NASA. Istoria secretă, Editura Pro Editură şi Tipografie, Bucureşti, 2008.
[10] https://en.wikipedia.org/wiki/David_Spangler
[11] David Allen Rivera, Final Warning: A History of the New World Order [https://www.amazon.com/Final-Warning-History-World-Order/dp/1615779299]
[12] John Coleman, Ierarhia conspiraţiilor. Povestea comitetului celor 300, Editura Antet, f.l., 2005.
[13] Jan van Helsing, Organizaţii secrete şi puterea lor în secolul XX, Editura Alma, 1996.
[14] https://id2020.org/
[15] https://www.youtube.com/watch?v=E1Y8Q9Vr1Qo
[16] Vezi și https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines
[17] https://cairnsnews.org/2019/04/18/you-will-be-micro-chipped-by-2030/

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *